- PUBLICITAT -

 

El passat dijous dia 23 va tenir lloc al Teatre Ideal l’acte de Graduació de l’alumnat de GES2 d’aquest curs, 2021-22. L’acte va començar amb un parlament per part de la professora M. Teresa Ribes que volia mostrar l’esforç tant de l’alumnat, com del professorat durant els dos últims cursos a conseqüència de la pandèmia. Després es va donar pas a un vídeo d’acomiadament del curs, on vam repassar totes les activitats que ha realitzat el nostre alumnat en aquests darrers 10 mesos i que pretén visualitzar el grau d’implicació, l’esforç i la il·lusió tant del professorat com de l’alumnat.

PUBLICITAT

A continuació va prendre la paraula el director de l’escola. Josep V. Martínez per felicitar els alumnes i agrair-los el treball realitzat, així com al professorat per la seua labor al front dels diferents mòduls formatius. Després ja per fi vam donar pas en primer lloc a l’entrega del certificat de notes a l’alumnat de GES1 i per últim el títol de Graduat en Secundària a a l’alumnat de GES2.

Tant el tutor de GES1, José M. Salom, com la tutora de GES2, Maribel Pavia, van dedicar unes paraules al seu alumnat, on els encoratjaven, a uns a aconseguir el curs que ve el títol de secundària i als altres a continuar formant-se.

Aquest centre no existiria sense l’alumnat ni el professorat però també sense el suport incondicional de l’Ajuntament, i és per això que va tancar l’acte el nostre regidor d’educació Richard Garrigues que va felicitar tant a l’alumnat com al professorat i va reafirmar el suport de l’Ajuntament al nostre centre per anar creixent i millorant en tots els aspectes.

Escola d’Adults Paz Mínguez

| GALERIA | Acte de graduació de l’alumnat de l’Escola d’Adults Paz Mínguez

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -