- PUBLICITAT -

 

Ruta nocturna per la Font Amarga de l’Escola d’Adults de Castelló

El passat divendres dia 3 de juny l’alumnat i el professorat del curs de GES2 de l’Escola d’Adults de Castelló van realitzar una marxa nocturna pel nostre paratge de la Font Amarga, amb un ruta circular que també va passar pel paratge de les Salines.

Aquesta eixida posa punt i final al curs i al projecte que durant tot el curs han dut a terme els nostres alumnes que tenia com a eix central el nostre paratge, així tots els mòduls formatius han girat al voltant del mateix tema.

PUBLICITAT

El treball realitzat pel nostre alumnat inclouen des d’entrevistes als nostres majors sobre les seues experiències a la Font Amarga fins a la lectura del llibre El balneari dels àngels, on vam tenir el plaer que la pròpia autora ens fera una visita. També s’han treballat aspectes de flora i fauna de la zona, localització geogràfica i vocabulari en anglés.

Una experiència molt profitosa que ens ha permés assolir els continguts propis de cada camp de coneixement així com poder aprofundir en la coneixença del nostre patrimoni natural.

- PUBLICITAT -