- PUBLICITAT -

Exemplars en format físic disponibles als punts de recollida durant aquesta setmana

Notícia relacionada:

Festes de Mig Any Moros i Cristians 2024 | Programació |

CN | Aida

L’Associació Festera de Moros i Cristians de Castelló (AFMIC) ha fet públic el llibre de les Festes de Mig Any 2024, oferint-lo en format digital o en paper per a tots els interessats.

PUBLICITAT

Amb una detallada recopilació dels esdeveniments, tradicions i activitats que van tenir lloc durant aquest cap de setmana pròxim, el llibre ofereix una visió completa de la celebració. Des dels actes culturals i recreatius, els lectors podran estar informats dels protagonistes i els moments més destacats de les Festes de Mig Any.

A més del format digital, els exemplars en format físic estaran disponibles per a la recollida durant tota aquesta setmana. Els punts de recollida es troben ubicats a diversos llocs estratègics del poble, permetent que els interessats puguen obtenir una còpia del llibre amb format de paper i conservar-ne un recordatori tangible.

Aquesta iniciativa de l’AFMIC de Castelló demostra el seu compromís amb la preservació i difusió de les tradicions locals, brindant a la comunitat una oportunitat de compartir l’experiència de les Festes de Mig Any.

 

Iris Soriano Larrosa i Jualos Daràs Mercé
Blanca Lopez Lorente i Jose López Aranda
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací