- PUBLICITAT -

Bombers de València alertes davant del risc d’incendis

CN | Aida

El Consorci de Bombers de València ha emés un comunicat advertint sobre els dies de major afluència de persones a la muntanya, especialment entre el 28 de març i el 8 d’abril. En aquest sentit, les brigades forestals del Consorci de Bombers estaran realitzant rutes de vigilància per prevenir incendis forestals.

Fotos Consorci de Bombers de València

Durant aquests dies, les BRIFO, sigles de Brigades Forestals, de Bombers de València, intensificaran la seua presència a les zones de muntanya, vigilant de prop qualsevol conat d’incendi que puga produir-se. Aquests esforços tenen com a objectiu principal evitar situacions d’emergència i protegir les zones naturals del País Valencià.

És fonamental que la ciutadania siga conscient de la importància de la seua col·laboració en la prevenció d’incendis forestals. En cas de detectar fum o foc a les muntanyes, es demana telefonar immediatament al número d’emergències 1-1-2 per informar de la situació.

Ací teniu unes imatges de les rutes de vigilància fetes pel Consorci de Bombers de València, fotos Consorci de Bombers de València.

Mantenir la prudència i la responsabilitat en l’ús de les zones naturals és clau per a garantir la seguretat de tots i la preservació del nostre entorn natural.

(Font: Consorci de Bombers de València)

- PUBLICITAT -