- PUBLICITAT -

Raquel aconsegueix un doble triomf històric al Tennis Universitari dels Estats Units

CN | Aida

Raquel González, castellonera, ha fet història al món del tennis universitari nord-americà en liderar el seu equip de tennis femení de l’Oklahoma State University cap a un doble triomf. El passat 14 d’abril, l’equip es va proclamar campió de la lliga regular de la Primera Divisió de Tennis Femení als Estats Units, tot establint dos rècords impressionants: acabar la temporada invictes amb un impressionant registre de 24 victòries i cap derrota, així com assegurar-se 13 victòries a zero derrotes a la Big 12 Conference.

Raquel ha estat una peça clau en aquesta brillant temporada, participant en 8 partits individuals, tots ells guanyats, i en 24 partits de dobles, on ha acumulat 17 victòries i només 7 derrotes.

PUBLICITAT

El cap de setmana passat, del 17 al 20 d’abril, l’equip va continuar la seua gesta al Campionat BIG 12 Conference, celebrat al Greenwood Tennis Center a Stillwater (Oklahoma). Com a favorits, l’equip de González va confirmar les expectatives, guanyant tots els seus enfrontaments. En la final contra la Universitat de Texas, van alçar la copa com a guanyadores de la BIG 12 Conference 2024.

Aquest doble triomf no només destaca l’habilitat i el talent de González, sinó que també posa el focus sobre el seu compromís i lideratge en el camp. El seu èxit serveix com a font d’inspiració per als joves talents del tennis, demostrant que amb dedicació i esforç, tot és possible.

Des de CN, volem felicitar de tot cor a Raquel González per aquest doble triomf excepcional al tennis universitari dels Estats Units. El seu èxit no només és un testimoni del seu talent innegable sinó també del seu compromís, dedicació i determinació.

Foto amb Raquel col·laborant amb un calendari de COM.

L’exemplaritat de la seua actuació inspira no només als aficionats del tennis sinó a tots aquells que busquen aconseguir els seus somnis amb esforç i perseverança. Enhorabona, Raquel, per aquesta impressionant fita i que aquesta siga només el començament d’una carrera plena d’èxits i satisfaccions!

Picant damunt de la imatge podeu veure i escoltar amb angles una entrevista feta a la pista central a Raquel González, en la introducció de l’entrevista diuen: “Raquel Gonzalez, estudiant de segon d’Oklahoma State, està fent una altra temporada estel·lar per a les Cowgirls. Obteniu més informació sobre la nativa de Villanueva de Castelló, Espanya i per què va triar venir als Estats Units per jugar a tennis universitari. També coneixeu què pensa de l’equip d’enguany, que és el número u i quin tipus de jugadora és a la pista”.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací