- PUBLICITAT -

 

FotoDenúncia

 

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

PUBLICITAT

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN

Imatges rebudes durant el mes de JUNY de 2020 per ordre anvers a l’arribada


.- A la plaça de Jaume I tenim una font que no funciona…
També se sent un soroll de córrer l’aigua…
Quan es puga es podria vorer si la font perd l’aigua i per això no funciona?


.- Rentador de cotxes carrer Salvador Pons. Tant s’hi fa que siguen les 7.15 h del matí com les 23.15 h o les 15.00 h. No es té en consideració cap horari. El veïnat ha de tenir el soroll siga l’hora que siga. Suggeriment: un horari igual com s’ha implantat en altres rentadors de cotxes que estan dins del nucli urbà.


.- Encara no estem ni a 1 ni a 15 i ja estan les mostres d’ART AL CARRER exposades!!!


.- Castelló respectuós. Això sí que és el que ens fa créixer com a societat. Valors que no són considerats i que cal recuperar: respecte xls demés. Silenci a les nits i als plens de migdia. No fer sonar el clàxon x saludar. Pensar en el descans. En definitiva posar-se en la pell dels demés. Fer respectar les normes a qui corresponga.


.- Estaria bé arreglar aquest tros de vorera que ja fa un temps que està trencada…
Carrer Pérez Valls, 7 de Castelló


.- Veïns i veïnes de l’encreuament dels carrers Jaume I amb Remigi Sanchis volen manifestar el seu malestar per la falta de respecte que tenen algunes persones a les altres, les llibertats d’uns acaben on comencen les dels altres i per això demanen als propietaris d’un gosset que contínuament està lladrant (de nit i de dia) que vegem que li passa o necessita perquè tots puguem conviure tranquil·lament!!!

Aquesta imatge no és del gos del qual parlen, sols és un simulacre.

Contaminació acústica 24H/365D

.- Hola, per casualitat hi ha algú?
Són molts anys posant reclamacions perquè facen alguna cosa al respecte, inclús alcaldies anteriors, quin és el següent pas a seguir?
Perquè no hi fa cas ningú?
Sorolls d’aquestes màquines produeixen molt d’estres i causen a la llarga malalties, trenca el silenci del carrer.
Espere que algú ens responga o ens done alguna solució, açò no es pot suportar més!
Veïns i veïnes del carrer Sant Joan de l’Enova.


.- Vull tornar a denunciar amb aquesta foto el mateix fet que vaig denunciar fa catorze dies.
Al carrer Felipe II de Castelló portem contant el dia de hui 26 de Juny, la tercera avaria sense acabar d’arreglar-ho.
Perjudicant les nostres cases. Açò es “caga poquito en pena”.

 


.- Veïnes i veïns del carrer Síndic Pere Calp ens envien aquestes fotos i ens comenten: açò ja va agarrant forma i que bonic ens quedarà.

 


.- Són més grans les brosses que els arbres, pareix que tots els jardins no tenen el mateix dret a un manteniment…


.- Aquesta tanca du trencada més d’un any. És un perill per als animals i amos que utilitzen aquest espai (pipicà) que està situat pel centre de salut de Castelló.
L’Ajuntament hauria de fer-se càrrec ja i donar una solució a aquesta situació que contínuament posa en perill a animals i persones.


.- Així estan gran part dels solars del nostre poble, no sols és aquest. Qui té la responsabilitat que aquests espais estiguen en les condicions sanitàries i d’higiene que marca la llei?


.- Continuen arribant queixes de falta d’il·luminació, un veí del carrer Pizarro ens comenten que ja fa setmanes que la llum brilla per la seua absència, de tots els fanals només funciona un.


.- Els veïns i veïnes del carrer Síndic Pere Calp estem molt contents de veure que per fi açò ja va de bo.

 


.- Foto del dissabte 13 de juny de 2020 al carrer Franco, informem que els trastos s’han de traure el dia 1 i 15 de cada mes i si és festiu el dia següent.


.- Perquè uns tant i altres tampoc senyors governats de l’ajuntament??? I no és l’únic lloc de Castelló que no té llum!!!


.- Vull denunciar en aquesta foto un fet, jo no sé a qui li toca canviar la canonada a una mida més grossa, però al carrer Felipe II de Castelló estem ja molt farts, són ja uns quants anys en moltes reparacions, aquesta foto és de hui 12/06/2020 i fa uns dies passava el mateix tres cases més avant.
Tota aquesta aigua està entrant dins les nostres cases.
Per favor a qui li corresponga que es faça càrrec.


.- Algunes coses no canvien!!! Que no estarem fent bé?

 


.- Falta de respecte al descans nocturn

Un any més ha arribat l’estiu i un any més les veïnes i veïns que vivim al Parc de l’Estació hem de suportar la falta de respecte al descans nocturn per part d’alguns grups de joves, els quals estan tota la setmana (de dilluns a diumenge) fins a altes hores de la matinada fent crits, soroll i fins i tot alguns posant música en els seus altaveus Bluetooth.

L’Ajuntament pensa fer alguna cosa sobre aquest tema o és una tradició a la qual les/els que vivim al Parc de l’Estació hem d’acostumar-nos per a tota la vida?

 


.- L’olor de merda al meu carrer ‘Blasco Ibañez’ de Castelló, per Eva Maria Ribes

Després de diverses denúncies posades a l’Ajuntament de Castelló, durant diversos anys, em veig obligada a denunciar-ho públicament i vaig a ser molt clara.

Adjunte fotografia de la casa C/Blasco Ibañez N. 7 perquè és impossible adjuntar l’olor de merda que fa al carrer.

Tot el món sabrà bé del que vaig a parlar, si ha passat per davant, i al que no, li demane per favor que passe i quan passe a veure si pot respirar. Amb menys d’un minut tindrà suficient, veure que li sembla i si podria viure al costat d’aquest femer.

Veritat és que quan he denunciat altres vegades han vingut empreses de neteja (pagades per l’Ajuntament) no per l’ama de la casa i li han tret diversos contenidors de merda que acumulava aquesta persona dins de sa casa. No té llum, no té aigua, no té lavabo, la casa està per dins tota amb puntals, aguantant fins no sabem quan, fa les seues necessitats dins de casa. Acumula tota la runa que ell vol tindre dins per a fer-li companyia, botelles de cervesa, escombraries, gats…

La solució no és que es netege i…. vinga fins l’any que ve…. O fins que el veïnat torne a posar més denuncies…. NO!!!!!

La solució s’ha de buscar JA!!!! Pel benestar de tot el veïnat d’aquest carrer.

Ací al carrer Blasco Ibañez viuen PERSONES… Persones que no poden viure per culpa d’aquest olor de merda…. a mort… Persones que no poden ni obrir la porta de casa perquè l’olor envaeix per segons tota la casa. Persones que paguem tributs a l’Ajuntament per tindre un benestar que no tenim.

I per si no tinguem prou amb l’olor de quan obris la porta de casa… Ara ja entra l’olor per la part de darrere de les cases, pels corrals.

Al carrer hi ha persones majors, xiquets, i vos assegure que no podem conviure amb aquest problema de ja fa anys en les nostres vides.

Denuncie públicament i demane per favor que es publique!!!! Que s’actue JA!!! Que es compartisca al màxim per veure quina solució hi ha, agrairia a tots els veïns i veïnes del meu poble que m’ajudareu a compartir-ho i fer-ho viral perquè es fique solució JA!!!! Perquè el temps corre en contra nostra, ens està matant en vida, i mentre el temps passa i l’olor cada vegada va a més per l’acumulació de merda dins d’aquesta casa.

Moltes gràcies i espere que s’actue prompte i com cal.

Denuncie d’una manera pràctica i constructiva que considere molt negativa per al meu poble… Concretament per al meu carrer.

Eva Maria Ribes Pons


.- Carrer Virgili Bernabéu. Ací no hi ha contaminació lumínica.


.- Homo porcus ?


.- Va de cotxes de nou!
Per falta de coneixements al voltant de la qüestió, aplique el SENTIT COMÚ… Aquest aparcament és lícit?
Ha estat estacionat almenys tres quarts d’hora
Carril bici Castelló – Sant Joanet, 2 de juny de 2020 a les 7.00 h del matí.


.- Entra de poble, ronda sud, sense gens de llum, ja fa 4 dies (que …) així, normalment molt poca però ara res, és massa noooo?


.- Vídeo-denuncia travessia entre l’avinguda de Cuba i el cementiri, al costar de la tenda de ‘Cerámicas Jucar‘. 


Encetem el mes de juny amb un grapat de fotos enviades:

.- Ho sent molt dir açò però a dia de hui Europa comença als Pirineus… Brutícia a la plaça de l’ermita i la natura apoderant-se de l’institut.


.- Continuen rebent fotos de la Font Amarga del diumenge 31 de maig de 2020 i ens comenten “Així estava la font amarga hui a les 8.30 h del matí. Sols és per denunciar l’incivisme d’algunes persones i conscienciar a la gent que respecte la natura“.

Article relacionat: Al final pagarem els justos pels pecadors


.-Fotos del Molí Cremat, on demostren que qualsevol lloc és apropiat per a tirar les escombraries…


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -

4 Comentaris

  1. Pareix que en este poble les xicotes coses comencen a deixar-se de fer, que serà lo pròxim…

  2. Veig que són molta gent tira els trastos i altres coses on no toca, però també sent parlar a la gent que l’ecoparc de castelló no facilita molt les coses, de fet alguns anem alberic per no haver d’escoltar algun renego, no seran tots però alguns de segur no volem anar fora o que es reneguen o que els diguen que tres coses no les pots deixar i aboquen al primer lloc que trobem.

    Pense que no cal complicar el tema de l’ecoparc si el que vol l’ajuntament és que anem allí per a cuidar el medi.

  3. Pel que veig molts llocs de poble no tenen llum, o tenen fanals a pagades i altres enceses, caldria que algú donara una explicació, i ací podria ser un bon lloc, ja que tots puguen dir la nostra.

Comments are closed.