- PUBLICITAT -

CN | Aida | Club de Tennis Castellonense

El passat dimecres 17 d’abril va tenir lloc amb gran èxit la 5a Jornada de Tennis de Primària (JTP) a les instal·lacions del Club de Tennis Castellonense. Prop de 80 alumnes del 3r de Primària de quatre centres educatius van participar activament en aquest esdeveniment esportiu.

Els centres educatius participants van ser el CEIP Severí Torres, el Col·legi Hernández, el Col·legi Santo Domingo i el CEIP 9 d’octubre de Senyera. El projecte de promoció del tennis i altres esports de raqueta ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Comissió d’activitats de l’Ajuntament de Castelló, l’IES Vallada, que va aportar 16 monitors realitzant les pràctiques AAFE, i la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana (FTCV).

PUBLICITAT

Els alumnes, pertanyents a la generació del 2015, van gaudir d’un matí ple d’activitat i esports de raqueta, completant un circuit que incloïa tennis, bàdminton, pàdel, tennis taula i frontó. La participació i motivació dels estudiants va ser notable, demostrant l’èxit d’aquesta jornada esportiva.

El Club de Tennis Castellonense, encarregat de l’organització de l’esdeveniment, vol agrair la participació de totes les persones implicades, que van fer possible la jornada de promoció, amb un total d’aproximadament 100 assistents. Es destaca la col·laboració dels centres educatius, l’Ajuntament de Castelló i la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana.

Amb aquest èxit, el Club de Tennis Castellonense espera poder acollir l’any que ve a tota la generació del 2016 en aquesta enriquidora experiència esportiva.

Àlbum de fotos del Club de Tennis

Jornada de Tennis de Primària al Club de Tennis Castellonense

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací