- PUBLICITAT -

CN | Aida

Hui, 15 de març de 2024, és un dia crucial per a la festa fallera a Castelló, ja que se celebra la Plantà, un moment emocionant on les comissions falleres donen vida als seus monuments. CN ha estat present en diverses comissions falleres, com L’Almenà, País Valencià, Les Moreretes, El Mercat i Santo Domenech, així com en la falla que planta la Junta Local Fallera de Castelló.

PUBLICITAT

Durant el recorregut, hem pogut observar les diverses fases de la Plantà, algunes comissions més avançades en el seu treball, altres en processos més intermedis i altres a punt de completar el seu monument. Hem capturat aquests moments a través d’un grapat de fotografies que compartirem amb els nostres lectors i lectores, amb l’esperança que gaudiu de la magnificència i la intensitat de la festa fallera.

La festa fallera és un reflex de la cultura i la tradició valenciana, i la Plantà marca el punt culminant de l’esforç i la creativitat de les comissions falleres. És un moment en què el poble s’engalana amb colors, figures, formes i detalls únics, tot en honor a les festes josefines.

Mentre les comissions continuen treballant amb dedicació per a completar els seus monuments, el poble respira l’esperit festiu i l’emoció que caracteritza aquesta època de l’any. La festa fallera de Castelló ofereix moments de gran bellesa i emoció, i hui, dia de la Plantà, molt especials per a mi, que en du a reviure molts records, però cal mirar al davant i preparar-se per a una setmana plena de celebració i festa.

Galeria de fotos de la Plantà de Castelló.

15032024-La Planta - FMC 2024_162

- PUBLICITAT -