- PUBLICITAT -

Míriam Almiñana García, ambaixadora de Castebrota, lliura el certificat d’apadrinament del ximpanzé dins la Campanya “Mobilitza’t per la Selva”

CN | Aida

En un emotiu acte celebrat al Col·legi Hernández, Míriam Almiñana García, ambaixadora de Castebrota, ha lliurat el certificat d’apadrinament del ximpanzé Viena al director del centre, Adrián Hernández. Aquesta iniciativa forma part de la campanya “Mobilitza’t per la Selva”, que té com a objectiu donar suport al centre de recuperació de Tchimpounga, al Congo.

Fotos: Castebrota

Durant l’acte, Míriam ha tingut l’oportunitat d’explicar als seus companys i companyes la importància de la conservació de l’entorn natural i la protecció de les espècies en perill d’extinció com Viena, el ximpanzé que ara està apadrinat. Ha compartit detalls sobre la vida de Viena i per què és crucial el seu suport per al funcionament continu del centre de recuperació.

La campanya “Mobilitza’t per la Selva” ha aconseguit recaptar fons per garantir que Viena i altres animals siguen atesos adequadament al centre de Tchimpounga. El compromís i la dedicació del col·lectiu Castebrota han estat claus per a aquest èxit, i Míriam ha expressat el seu agraïment a tots els qui han contribuït a aquesta noble causa.

PUBLICITAT

Aquest gest exemplar de solidaritat i consciència ambiental demostra com la comunitat castellonera de la mà de Castebrota està fent una diferència real en la preservació de la vida animal i el medi ambient globalment.

- PUBLICITAT -

Un comentari

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací