- PUBLICITAT -

CN | Aida

Aquests dies, els Moros i Cristians de Castelló es preparen per a celebrar les tradicionals festes de Mig Any amb una emocionant programació.

PUBLICITAT

Proclamacions

Abans de l’arribada del cap de setmana del 26 i 27 d’abril, dissabte passat 13 es va celebrar la proclamació de la Capitania 2024. Iris Soriano Larrosa i Jualos Daràs Mercé, de la comparsa Conqueridors, han estat proclamats com a capitans d’enguany. I el dissabte 20 d’abril, Blanca López Lorente i José López Aranda, de la Comparsa Alfarabes, han estat proclamats com a Sultans 2024, en un acte ple d’emoció i tradició.

Iris Soriano Larrosa i Jualos Daràs Mercé
Blanca Lopez Lorente i Jose López Aranda

Programació

El divendres 26 d’abril, a les 22.00 hores, al Teatre Ideal, tindrà lloc l’acte principal de les festes: la presentació de la Capitania i Sultania. Serà un moment destacat en el qual el col·lectiu fester celebrarà els seus nous líders amb orgull i entusiasme.

El dissabte 27 d’abril serà el dia gran de les festes de mig any, amb una jornada plena d’activitats per a tota la família. Des de l’esmorzar fins a les animacions infantils, passant per la música i els jocs, els assistents gaudiran d’una jornada carregada d’emoció i diversió. La jornada culminarà amb la tradicional entradeta falsa des de la plaça de la Constitució fins a la plaça de l’Ajuntament, que tindrà lloc a les 00.00 hores, i que segurament serà l’epicentre de la festa.

Amb una programació variada, les Festes de Mig Any dels Moros i Cristians de Castelló prometen ser un esdeveniment inoblidable per a tots els qui vulguen participar de la tradició i l’alegria d’aquesta celebració.

 

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací