- PUBLICITAT -

CN | La Fundació

El Grup d’Intervenció Comunitària – Associació Cultural, en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelló (la Ribera Alta), anuncia la celebració de la I Jornada Local d’Història i Patrimoni i convoca els historiadors, investigadors i estudiosos a Castelló els dies 14 i 15 de juny de 2024.

Libro, Archivo, Estudio, Biblioteca

Podeu presentar qualsevol comunicació sobre Fonts i Metodologia, Arqueologia, Història Antiga, Història Medieval, Història Moderna, Història Contemporània, Art i Geografia; però s’hauran d’atindre als següents criteris i preferències:

PUBLICITAT

1) Pel que fa a la temàtica, tenen preferència els estudis relacionats amb la sanitat, la medicina i la higiene.

2) Pel que fa a l’àmbit d’estudi, l’orde de les preferències és el següent:

  1. a) Estudis referits a Castelló.
  2. b) Estudis referits a la subcomarca de Castelló i les Énoves.
  3. c) Estudis referits a la Ribera Alta i als pobles de l’antic terme particular de Xàtiva.
  4. d) Estudis referits a la Ribera en general.

Els qui vullgau participar haureu de presentar la vostra proposta abans de l’1 de juny de 2024 a la següent adreça: <grupintervenciocastello@gmail.com>. No s’ha de pagar cap quota d’inscripció.

Jornada AHR Castelló 2023

Els autors de les comunicacions acceptades es comprometen a presentar-les el dia 14 o el dia 15 de juny de 2024, per a la qual cosa disposaran de 15 minuts.

Les comunicacions presentades es publicaran en el núm. 3 d’El Síndic: revista d’estudis de Castelló, editada pel Grup d’Intervenció Comunitària. El text per a publicar haurà d’estar redactat en valencià i no podrà superar els 30.000 caràcters (espais inclosos) ni les 15 pàgines DIN-A4, incloent-hi notes, gràfics, figures, etc. Altres normes de presentació d’originals es comunicaran en el seu moment als autors.

Jornada AHR Castelló 2023

L’assistència és lliure i gratuïta, i no cal formalitzar cap inscripció.

Des d’este moment, i mitjançant esta circular, vos animem a participar en la I Jornada Local d’Història i Patrimoni, bé com a comunicants, bé com a assistents.

Ben cordialment i a la vostra disposició

Grup d’Intervenció Comunitària de Castelló – Associació Cultural

Castelló, abril de 2024

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací