- PUBLICITAT -

La nostra Banda Simfònica Lira Castellonera participà en una jornada plena de música i desfilades en aquest prestigiós certamen nacional de Cullera

CN | Aida

La Banda Simfònica Lira Castellonera ja ho té tot a punt per a participar en un dels esdeveniments més destacats del panorama musical nacional: el LXXVI Certamen Nacional de Bandes de Música ‘Ciutat de Cullera’ 2024. Aquesta participació posa de manifest el talent i la dedicació dels músics castellonencs, que s’enfrontaran a una jornada plena de música, nervis, emoció i desfilades.

El certamen, que tindrà lloc demà diumenge 7 d’abril de 2024 a l’Auditori Municipal de Cullera, promet ser un certament de gran competitivitat, amb la presència de bandes de renom com la Banda de Yecla i la de Benimaclet, que actuaran al matí. La Lira Castellonera actuarà a la vesprada, després d’una desfilada interpretant un pasdoble “Benaguacil” de Ramon Martínez Segura, que començarà a les 17.00 h. Després sobre les 17.30 h actuació a l’auditori municipal de Cullera, interpretant “Agüero” de José Franco, “La Torre de la Reina” de José Salvador González Moreno, i la “Simfonia Nº 3 Aquae Flavie” de Martínez Gallego.

Fotos d’arxiu de Joanjo Puertos

A més de l’aspecte musical, també es reconeixerà la millor desfilada, posant de manifest l’excel·lència no només en la interpretació sinó també en la presentació.

PUBLICITAT

A les 19.00 h, la SMI Santa Cecília i la Societat Ateneu Musical de Cullera actuaran fora de concurs als jardins del mercat. Després de l’actuació, es realitzarà l’entrega de premis i la cloenda del certamen.

L’organització dels autobusos per al desplaçament dels membres de la banda i els seus seguidors ja està planificada, amb una eixida des de la Ferreteria La Clau prevista per a les 14.30 h i una tornada després de l’entrega de premis, aproximadament a les 21.30 h.

Des de Castelló Notícies, desitgem tota la sort del món a la Lira Castellonera i esperem que aquesta experiència musical siga memorable per a tots els implicats.

- PUBLICITAT -

Un comentari

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací