- PUBLICITAT -

CN | Aida

Aquest matí, la ciutadania de Castelló ha presenciat l’aparició d’una nova iniciativa comunitària, amb la presentació de l’associació “Criant a Castelló”. L’esdeveniment, que ha reunit un bon grapat de mares i pares, s’ha celebrat a les 11.30 hores a l’edifici de la Inmavi, ha reunit membres de la comunitat interessats en el benestar i la recreació familiar.

La presidenta Viki Pausa i la resta d’impulsores d’aquesta iniciativa han mostrat la seua il·lusió en aquest projecte, que té com a objectiu fomentar els valors familiars i recreatius a Castelló. L’associació pretén oferir un espai d’entreteniment i aprenentatge per a les famílies castelloneres, amb activitats per a xiquetes i xiquets de 0 a 12 anys.

PUBLICITAT

Vídeo amb declaracions dels protagonistes

Durant la presentació, s’ha explicat detalladament la missió i els objectius de l’associació, així com el procediment per formar-ne part o col·laborar-hi. A més, s’han presentat les accions programades, com xarrades divulgatives i tallers, destinades a promoure la conciliació i l’equilibri en les tasques familiars.

L’alcaldessa Horte Gómez Llacer i la regidora de la Dona, Igualtat i Polítiques Inclusives, Carolina Cuenca Gómez han estat presents en aquest acte inaugural, demostrant el suport de l’Ajuntament de Castelló a aquesta iniciativa comunitària.

Amb la seua presentació inaugural, “Criant a Castelló” marca un pas significatiu en la promoció, harmonia i la unió entre les famílies del nostre poble. Des de CN, felicitem la presidenta Viki Pausa i a tots els membres fundadors d’aquesta associació, i de segur ven prompte veurem el seu impacte positiu en la vida comunitària de Castelló.

13042024-“Criant a Castelló” fa la seua presentació 2024

Galeria de fotos de l’esdeveniment de Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -

Un comentari

  1. Molt bons idea. Endavant i Enhorabona
    Com sempre.. Gràcies Juanjo per la notícia y vídeo y fotos. Hem estat fors i no hem pogut acudir

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací