Qui som

 

CASTELLÓ NOTÍCIES.

 https://castellonoticies.com/

Les notícies del Castelló més llarg que redó

És el portal d’actualitat local del municipi 46270- Castelló (la Ribera Alta – País Valencià).

L’objectiu del portal Castelló Notícies és divulgar continguts d’informació i opinió sobre la realitat local i municipal del poble de Castelló, i promocionar la lectura en valencià al publicar-se 100% en valencià.

Amb continguts prioritzant la recuperació i difusió de la llengua i d’articles relacionats en la història i tradicions valencianes.

Castelló Notícies és un projecte privat i participatiu obert a la ciutadania, entitats, associacions, col·lectius, societats, etc. especialment castellonera i amb tot tipus de finalitats, esportives, festeres, culturals, cíviques, socials, educatives, polítiques… Un mitjà de comunicació amb l’única limitació del respecte als altres.

La forma de participar per tal d’enriquir, millorar i completar el diari amb les aportacions de la ciutadania és molt senzilla: només cal enviar les vostres notícies, fotos, articles, opinions, programacions, activitats, convocatòries, etc. en format .doc o .odt, i es publicaran en el diari.

Temàtiques del portal: Cultura (educació, festes, gastronomia, l’andana, llengua, música, oci), Esports (ciclisme, futbol, patinatge, pilota valenciana, tenis), Memòries (el raconet de la història, Grup harca), Fotografia (al camuflatge de Juan Carlos, des del meu objectiu, fotos nostres, imatges per a millorar, natura video), Medi, Oratge, Societat (Dona i igualtat, economia, formació, la Fundació, salut, tecnologia).