- PUBLICITAT -

CN | Aida

El poble de Castelló es prepara per rebre la primera edició de “Castelló en Flor”, un projecte impulsat per l’Ajuntament i concebut per l’IES Vicent Gandia que busca adornar els llocs més emblemàtics del nostre poble amb flors.

L’esdeveniment es portarà a terme del 1 al 10 de març de 2024, i comptarà amb la participació de diversos centres educatius que imparteixen els cicles formatius de grau mitjà en jardineria i floristeria, així com el cicle formatiu de grau superior en paisatgisme i mig rural. A més de l’IES Vicent Gandia, altres centres educatius de la província de València i Alacant també s’han unit a aquesta iniciativa.

L’objectiu principal d’aquesta exposició és adornar el poble i fomentar la cultura de les flors, a més de posar en valor la formació en jardineria i floristeria a la zona. Els visitants podran gaudir de la bellesa i l’aroma de les flors a llocs més emblemàtics de Castelló.

“Castelló en Flor” és una iniciativa que busca impulsar el turisme i la cultura al nostre poble. L’exposició té pinta de ser un esdeveniment inoblidable que omplirà de vida i color els carrers del poble.

Estem totes i tots convidats a participar en aquest esdeveniment i gaudir de la bellesa de les flors. “Castelló en Flor” és una oportunitat única per conèixer la cultura de les flors i la bellesa de la naturalesa en un entorn urbà.

Ací baix podeu veure la revista que s’ha elaborat per aquest esdeveniment.

- PUBLICITAT -