- PUBLICITAT -

 

Castelló Notícies és un projecte privat obert a la ciutadania, entitats, associacions, col·lectius, societats, etc. especialment castellonera i amb tot tipus de finalitats, esportives, festeres, culturals, cíviques, socials, educatives, polítiques… Un mitjà de comunicació amb l’única limitació del respecte als altres.

La forma de participar és molt senzilla: només cal enviar a info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013  les vostres notícies, fotos, articles, opinions, programacions, activitats, convocatòries, etc. en format .doc o .odt, i nosaltres les publicarem en el diari.

Sols ens queda aclarir que no tenim un grup de reporters que recullen les vostres notícies, per la qual cosa ens heu de facilitar els continguts en tex i imatges en suport informàtic.

Des d’ací, animem tothom, a què es poseu en contacte amb nosaltres per tal d’enriquir, millorar i completar el diari amb les vostres aportacions. Si cal ampliar les seccions ho farem sense cap dubte, per tal d’aconseguir el nivell òptim de pluralitat i de participació.

En les mans tots està!

- PUBLICITAT -