- PUBLICITAT -

 

El passat divendres 1 de març de 2019 es va celebrar a Castelló un any més la Crida 2019, acte que ens fa saber a tots el començament de les Falles 2019, un acte que obri de manera oficial les falles de Castelló i que té lloc a la Plaça de l’Ajuntament.

La Crida 2019 va comptar amb una Il·luminació espectacular, que projectada sobre la façana de l’ajuntament feu un marc molt bonic. Totes les falles de Castelló van estar representades per les seues falleres majors així com també van intervindre de manera destacada les Falleres Majors de Castelló i la seues Corts d’Honor, acompanyades en tot moment pel President de la JLF i l’Alcalde de Castelló.

Per a finalitzar una peça de dança i amb una potent il·luminació va omplir de color la plaça, per acabar amb un espectacle pirotècnic, per a donar la benvinguda a les falles de 2019.

PUBLICITAT

L’endemà dissabte dia 2 de març va tindre lloc la Cavalcada del Ninot plena de color i alegria on tots els faller i falleres i la gent que va voler eixir al carrer gaudiren de la festa.

Per a veure i baixar totes les fotos de Joanjo Puertos de la cavalcada piqueu ací.

Redacció CN

- PUBLICITAT -