- PUBLICITAT -

CN | Aida

El dia 29 de març de 2024, Castelló ha dit adeu a Juan Antonio, qui va deixar aquest món als 59 anys d’edat. Aquesta trista pèrdua ha colpit els cors de familiars, amics i coneguts, qui avui comparteixen el dolor de la seua partida.

Acompanyem la família en aquests moments tan difícils, enviant el nostre més sincer condol i pensaments. La pèrdua d’un ésser estimat és sempre una experiència dolorosa, i el record de la seua vida romandrà viu en els cors de tots aquells que van tenir l’alegria de conéixer-lo.

La cerimònia de soterrament en memòria de Juan Antonio tindrà lloc el dia 30 de març de 2024, a les 12.00 h a Castelló, on serà acomiadat per aquells que el van estimar i respectar.

PUBLICITAT

En aquests moments difícils, enviem els nostres més sentits condols a la família i amics, i els oferim tot el nostre suport i solidaritat en aquesta etapa de dol. La seua memòria romandrà viva en els cors de tots aquells que van compartir la seua vida.

- PUBLICITAT -

5 Comentaris

  1. No podria dir amb paraules el que sent el meu cor al saber aquesta horrible notícia. Solament diré que serà viures en el meu cor

  2. Molt colpidora la noticia, us envio el mes sincer condol a tota la familia per aquesta perdua tan injusta com inesperada, ho sento molt i una fortísima abraçada Ana i familia.
    Que la terra li sigui lleu”

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací