- PUBLICITAT -

Dimecres de la setmana IV de Pasqua

Els dies passats, Jesús se’ns presentava com a Bon Pastor. Hui se’ns presenta com a Llum.

Hui fem memòria de Maria de Cleofàs (o de Clopas o Jacobé) i Salomé, que juntament amb Maria Magdalena, a l’alba del dia de Pasqua, es van dirigir al sepulcre del Senyor per a ungir el seu cos i allí van rebre el primer anunci de la Resurrecció. (s. I).

Evangeli Jo Jo 12,44-50

Jo, que soc la llum, he vingut al món

PUBLICITAT

Lectura de l’evangeli segons sant Joan

En aquell temps, Jesús va dir ben alt:

«Qui creu en mi, més que creure en mi, creu en aquell que m’ha enviat; i qui em veu a mi, veu aquell que m’ha enviat. Jo, que soc la llum, he vingut al món per a que ningú dels qui creuen en mi es quede en tenebres.

Si algú escolta les meues paraules però no les guarda, jo no el jutge, perquè jo no he vingut a jutjar el món, sinó a salvar-lo. El qui no vol saber res de mi ni accepta les meues paraules, ja té qui el jutge: les mateixes paraules que jo he predicat el jutjaran el darrer dia; perquè jo no he parlat pel meu compte; el Pare, que m’ha enviat, és qui m’ha manat què he de dir i què he de parlar. I jo sé que el seu manament és vida eterna. Per això, les coses que jo parle, les parle tal com me les ha dites el Pare»… continuar llegint

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací