- PUBLICITAT -

 

Castelló va celebrar, el passat dia 5 de gener de 2022, la festa més esperada pels més menuts i menudes il·lusionats/des veïns i veïnes de Castelló, després del seu llarg viatge, els Reis d’Orient van fer parada al nostre poble per repartir els regals a totes les xiquetes i xiquets.

PUBLICITAT

La Comitiva Reial va eixir al voltant de les 17.45 h des de la Plaça de l’Ajuntament de Castelló, abans, per avisar tothom de la sortida de Ses Majestats va haver un castell de focs artificials.

Melcior, Gaspar i Baltasar van fer el recorregut pels carrers de Castelló muntats a cavall i en tot moment van estar acompanyats dels patges reials, la cavalcada l’encapçalava una colla de xirimiters i tabaleters que durant tot el recorregut van estar amenitzant la festa, a més a més les xiquetes i xiquets van poder gaudir d’inflables gegants, play mòbils i personatges de Disney.

Per finalitzar la comitiva i com no podia ser menys la banda Jove de la nostra Lira Castellonera, dirigida per Raül Seguí, interpretà melodies adients a la festa donant-li l’esplendor que es mereix aquest gran esdeveniment.

Per garantir la seguretat de totes les persones assistents es va pregar que no seguiren la cavalcada i tan xiquetes i xiquets i la resta de la gent, esperava el seu pas a les voreres amb la mascareta i respectant la distància de seguretat durant gran part del recorregut.

Els Reis d’Orient van fer unes breus parades a l’Església, a la Plaça del País Valencià, a l’Ermita, i a l’Ajuntament, perquè tots els xiquets i xiquetes pogueren veure millor ses  Majestats. La celebració va transcórrer de forma tranquil·la i des de qualsevol punt del recorregut els més menuts i menudes van poder gaudir d’aquesta vesprada màgica.

Picant damunt del nom podeu veure les fotos de Joanjo Puertos

Cavalcada dels Reis d’Orient - 2022

- PUBLICITAT -