- PUBLICITAT -

CN celebra un setembre d’èxit en la seua audiència, els números avalen la creixent popularitat del digital al llarg dels últims dotze mesos

CN | Redacció

El portal d’informació Castelló Notícies ha culminat un resultat exemplar durant el mes de setembre de 2023 respecte a les xifres d’audiència. Segons les dades auditades per l’OJD, Oficina de Justificació de la Difusió, des d’octubre de 2022 fins a setembre de 2023, s’ha observat una notable tendència a l’alça en termes de visitants únics, amb setembre de 2023 registrant un sorprenent 92,17% d’increment respecte al mes anterior, assolint un total de 19.728 visitants únics.

No obstant això, aquest no ha estat l’únic mes destacable. Maig de 2023 també va veure un impressionant augment del 86,67% en visitants únics, assolint una xifra de 13.847. Les visites, el temps mitjà passat en el portal i les pàgines vistes també han experimentat tendències positives en la majoria dels mesos, amb maig de 2023 liderant amb 87.034 pàgines vistes.

PUBLICITAT

Aquesta trajectòria d’èxit no hauria estat possible sense el suport inestimable dels fidels lectors i lectores del digital. El seu compromís i interés han estat la clau perquè aquest digital continue oferint contingut cada dia. A més, una menció especial ha d’anar dirigida als anunciants que, amb la seua confiança i suport publicitari, han permés cobrir una part de les despeses operatives del diari.

Volem també expressar una profunda gratitud a tots aquells que col·laboren activament aportant els seus continguts o informant de les seues activitats. La riquesa i diversitat del nostre digital és fruit de la unió de moltes veus i col·lectius, i sense les vostres participacions, dedicació i esforç, no seríem el referent que som hui. Cada article, notícia i reportatge que compartiu amb nosaltres no sols enriqueix la nostra plataforma, sinó també la comunitat que ens segueix.

Des de la redacció de Castelló Notícies, volem expressar la nostra més profunda gratitud a tots els que han fet possible aquesta trajectòria. La vostra confiança i suport són el nostre motor per continuar treballant amb passió i dedicació cada dia. Gràcies, gràcies, gràcies!

- PUBLICITAT -