- PUBLICITAT -

La tenista de Castelló encadena diverses setmanes amb uns extraordinaris resultats

La jove tenista de Castelló Raquel González es troba, molt probablement fins el dia d’avui, en un dels millors moments tenístics de la seua encara curta carrera, després d’encadenar diverses setmanes a les rondes finals dels tornejos disputats.

Sense anar més lluny, aquesta passada setmana competia al Campionat de la Comunitat Valenciana Cadet, la seua categoria, a les instal·lacions de l’Academia Equelite. Una setmana molt completa, on Raquel va mostrar tota la seua plenitud aconseguint eixir campiona en la modalitat de dobles i finalista a la modalitat individual.

PUBLICITAT

Quant al joc per parelles, Raquel i la seua companya Mar Ribera partien com a primeres caps de sèrie, i ronda a ronda anaren demostrant perquè fa més d’un any que no perden un partit, aconseguint proclamar-se vencedores del torneig sense cedir ni un set.

Pel que fa a la modalitat individual, la tenista de Castelló emprenia aquest repte amb la màxima il·lusió, i així ho plasmava en les primeres rondes, on hagué de lluitar de valent per superar les rivals, però sempre mostrant-se amb una gran confiança i capacitat de joc per traure endavant els compromisos. Ja a les semifinals esperava una rival molt complicada, Lucia Llinares, situada entre les millors 50 tenistes nacionals. Raquel, lluny d’arrugar-se va mostrar que ella també mereix estar en llocs de privilegi, i en el que pot ser un dels seus millors partits, va aconseguir classificar-se per a la final per 7-6, 6-7 i 6-4, en quasi quatre hores de joc. Pel que fa a la gran final, Raquel no va poder aconseguir la victòria davant la tenista de Sueca Mar Ribera, la seua companya al dobles, on claudicà per 7-5, 2-6 i 6-2. Tanmateix, pese a la derrota, la pròpia Raquel afirmava que “en aquest torneig he guanyat més que perdut. A més, la línia que portem és la buscada des de fa mesos”.

Aquest resultat és un èxit més en aquesta temporada 2019, als que cal afegir el Marca Promesas aconseguit la setmana anterior al CT Carlet, en una setmana perfecta al millor circuit nacional de la categoria. A més, Raquel també acudia en aquest últim mes al Campionat de la Comunitat Valenciana en categoria Junior, una més de la seua, on va aplegar a jugar contra rivals tres anys majors que ella. Així doncs, el nivell de Raquel fou altíssim, aplegant a disputar les semifinals front Gabriela Martínez, top 30 d’Espanya. I no sols va aplegar lluny en individual, sinó que a la modalitat de dobles va eixir campiona, de nou junt a Mar Ribera.

Per tant, dos campionats regionals de la federació valenciana on Raquel ha aconseguit dues victòries en la modalitat de dobles, una semifinal i una final en individual. Fet que, junt a altres bones classificacions, fan de Raquel una de les sensacions nacionals del moment fruit d’un treball incansable per part de la tenista de Castelló, que als seus 15 anys, encara està a l’inici de la seua carrera esportiva.