- PUBLICITAT -

 

GCiE – Compromís ja té candidat per a les eleccions municipals de Maig

PUBLICITAT

GCiE – Compromís fa uns dies es va reunir per pegar el primer pas per a presentar-se a les eleccions municipals de maig de 2019, per unanimitat el col·lectiu  ha elegit l’actual alcalde Òscar Noguer Alberola perquè encapçale la llista per a les properes eleccions municipals.

El col·lectiu comença a preparar la seua presentació a tota la ciutadania castellonera que serà en les pròximes setmanes. Serà el primer acte on el nostre candidat Òscar Noguera explicara les línies d’actuació bàsiques de la continuació del nostre projecte, centrades en: la transparència, en la informació i en la bona gestió. Segons Òscar Noguera “la gent de GCIE-Compromís està preparada i il·lusionada per a continuar el repte que va començar en el 2015. Necessitem la màxima col·laboració de la gent de Castelló, per aquest motiu totes les persones amb ganes de treballar pel poble són benvingudes a participar amb el nostre projecte.”

El nostre líder de GCiE-Compromís creu que: “cal continuar apostant pel treball i la responsabilitat de la classe política de Castelló. L’esperança i la il·lusió de la gent han de canalitzar-se a través d’un projecte de continuïtat en l’Ajuntament de Castelló. Un Ajuntament que en els últims 4 anys ha estat al servei de les persones. I això només pot continuar de la mà de GCiE-Compromís!”.

GCiE-Compromís

- PUBLICITAT -