- PUBLICITAT -

 

GCiE-Compromís de Castelló presenta, aquest dissabte 13 de maig, la seua llista electoral per a les eleccions municipals del 28 de maig. L’acte tindrà lloc a les 20.30 hores a la plaça de l’Om.

PUBLICITAT
- PUBLICITAT -

Un comentari

 1. No sé si és una sensació que tinc jo o és alguna cosa mes però veient la llista i escoltant comentaris de gent pròxima al candidat crec que toca retirada, independent del resultat.
  Sembla que passe el que passe, que molt em tem que per al serà el pitjor, durarà poc en el rol que li corresponga i que el cedirà al seu número 2, que no dic que no estiga preparat però tampoc el contrari.
  A més sembla que s’ha obert la veda de projectes just abans de les eleccions, que si les prohibicions, que si concerts, que si certàmens, que si noms del poble en les rotondes, etc…
  Jo particularment, després d’haver-li votat les 2 últimes eleccions, no el faré en aquestes. L’actitud quasi dictatorial i egocèntrica que exhibeix últimament em fa fins i tot vergonya “ajena” sent com soc votant seu.
  El gran problema ve a continuació, les opcions de canvi són molt dispars, un socialisme corrupte a nivell comunitat amb una representat prou ductosa, (bo, nacional no vull ni entrar) una esquerra unida que s’ha estancat en la república o un PP que ja coneixem com a governants.
  Per part meua ho tinc clar, mes val dolent conegut……..

Comments are closed.