- PUBLICITAT -

CN | Fa 5 anys

Gràcies a tots vosaltres, creixem diàriament en continguts i rebem el vostre suport amb molta energia, implicant-nos a continuar endavant. La secció que recupera les notícies més rellevants de «Fa Cinc Anys» ha tingut una acollida tan positiva que continuàrem recuperant continguts!!!

Després de l’experiència de l’any anterior… Aquest any volem repetir!

La COOPERATIVA DEL CAMP DE VILA NOVA DE CASTELLÓ, COOP. V. Un altre any segueix fomentant la importància que tenen els hàbits i l’estil de vida saludable, tant dins de l’àmbit laboral com fora d’aquest.

PUBLICITAT

Gràcies a estudis realitzats sobre la salut s’arriba a la conclusió que portar un estil de vida saludable millora considerablement el estat físic i emocional de les treballadores i treballadors i també repercuteix positivament en l’empresa ja que a les treballadores i els treballadors estar sans els produeix una millor capacitat de concentració, per tant aquest fet ajuda a que disminuïsquen els accidents laborals i també a reduir considerablement les incapacitats temporals.

En la passada edició de la cursa acudiren un total de 51 treballadores i treballadors de la nostra empresa, i aquest any hem aconseguit que eixa quantitat aplegue fins a 100, fent també partíceps a totes les socies i socis abonant també la quota d’inscripció per a que tota la massa social de l’empresa puga gaudir d’aquesta experiència. Per altra banda, l’empresa obsequiarà amb una samarreta a totes i tots els que han desitjat participar en la prova que ha organitzat el Club Multiesport El Castellet (CMEC).

La Cooperativa del Camp de Vila Noca de Castelló, Coop. V. Té com a objectiu continuar recolzant i iniciant a les treballadores i treballadors i aquest any també als socis a que realitzen aquest tipus de activitats, per això l’empresa anima a participar a totes les treballadores, treballadors i socis a participar en la “XI CURSA I MARXA FONT AMARGA – LES SALINES” que es realitzarà el proper diumenge 19 de maig de 2019 al nostre poble en el Poliesportiu Municipal a partir de les 9h del matí.

Amb aquestes iniciatives de responsabilitat social es pretén promocionar la vida saludable com a línia de treball corporatiu i informar a les treballadores, treballadors i socis sobre la importància de la salut i de realitzar esport.

Per aquest motiu, volem seguir recolzant al Club Multiesport El Castellet (CMEC) en l’organització d’aquestes activitats esportives que es realitzen al nostre poble i animar a totes les empreses locals a que fomenten aquest tipus d’iniciatives.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací