- PUBLICITAT -

 

Ahir, el bloc progressista de Castelló, format per PSPV-PSOE, GCiE-Compromís i EU, va convocar tot el poble al pati de l’Obrera per a explicar els detalls de l’acord al qual havien arribat per formar govern. L’objectiu principal d’aquest acord és garantir l’estabilitat política i impulsar el desenvolupament del poble de Castelló.

Els portaveus del bloc progressista van prendre la paraula per a explicar els termes de l’acord que regirà la governabilitat de Castelló. Segons aquest acord, l’alcaldia serà ostentada per la candidata del PSPV-PSOE, Horte Gómez, durant els dos primers anys. Les àrees de responsabilitat de l’alcaldessa inclouran Personal, Hisenda, Urbanisme, Seguretat Ciutadana i Contractació.

PUBLICITAT

La tinència d’alcaldia serà assumida pel candidat de GCiE-Compromís, Òscar Noguera, qui tindrà sota la seua responsabilitat les àrees d’Indústria i Ocupació, Comerç Local i Mercat, TIC i Fons Europeus.

A partir de juny de 2025, Horte Gómez passarà a ser la tinenta d’alcaldia i Òscar Noguera assumirà l’alcaldia, intercanviant-se les àrees que ostentaven fins a eixe moment.

Quant a les altres àrees de govern, aquestes quedaran establertes segons el partit polític al qual pertanyen i tindrà una duració de quatre anys.

PSPV-PSOE tindrà responsabilitat sobre Esports, Participació Ciutadana, Manteniment d’Edificis Públics i Patrimoni, Benestar Social, Majors i COM, Igualtat, Dona i Polítiques inclusives.

GCiE i Compromís es faran càrrec de Cultura i Joventut, Educació i Festes.

Per altra banda, Esquerra Unida tindrà responsabilitat sobre Agricultura, Medi ambient, Sostenibilitat i Salut Pública, Cementeri i Memòria Històrica.

L’acord aconseguit entre el bloc progressista de Castelló per formar govern representa un pas important cap a l’estabilitat política i el progrés del poble. Amb l’alcaldessa Horte Gómez i el tinent d’alcaldia Òscar Noguera al capdavant, s’estableixen les àrees de responsabilitat que cada partit polític assumirà durant la legislatura. Aquest acord busca donar resposta als reptes i necessitats de Castelló, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels ciutadans i promoure el desenvolupament sostenible del poble.

- PUBLICITAT -