- IFORMACIÓ -

“Volem ser un operador de referència que es preocupe per solucionar qualsevol problema de connectivitat”

L’equip de telefonia Air Conect ha rebut un premi revelació a l’Istanbul gràcies als seus serveis econòmics i amb qualitat que ofereixen

Aarón Medina en les oficines d’Air Conect — Carmen Beneito

PUBLICITAT

Pregunta: Com va nàixer Air Conect?

Resposta: Per les ganes de conèixer al màxim la tecnologia WIMAX (l’ interoperabilitat mundial para l’accés per microones) des del seu inici, i a més per la necessitat i demanda dels veïns del poble de Castelló ja que al poble no hi havia servicis d’altres companyies o eren molt deficients en algunes zones.

P: Quina va ser la causa per la qual va decidir tirar endavant el projecte, existint ja companyies tant grans con Movistar, Vodafone, etc…?

R: En tot mercat lliure sempre hi ha un lloc per a tota empresa que cobreixca una necessitat i que faça les coses bé. Nosaltres des de l’inici ho solucionem a més de donar un servici local i amb confiança amb el client.

“Els grans operadors no sempre arriben a tots els territoris, i moltes vegades no tenen el servici adequat”

P: Quines son les claus de l’èxit obtingut per haver guanyar aquest premi?

R: La clau principal han sigut els clients, gràcies a ells que han mostrat fidelitat i confiança amb l’empresa.

Aquesta telefonia no estableix cap tipus de permanència, i deixa sempre al consumidor la llibertat que es mereix.

P: A l’inici, vas rebre recolzament per part dels consumidors.

R: Va costar un poc arrancar, però la veritat és que van reaccionar d’una manera prou positiva. Ens vam donar a conèixer mitjançant les xarxes socials, entrevistes a la ràdio, publicitat, però sense dubte la millor publicitat ha sigut el “boca a boca”, ja que ens caracteritzem pel tracte directe amb els clients, sense intermediaris, en preus clars i sense sorpreses en les factures.

P:Com ha sigut l’evolució de l’empresa?

R: Ha evolucionat favorablement, començarem donant sols serveis de WIMAX, internet wifi per antena, després passarem a la telefonia fixa i mòbil i actualment estem molt enfocats amb la fibra òptica. Hem anant duplicant cada any els consumidors connectats a Air conect, ja com a particulars com a empreses. Començàrem amb un empleat i a hores d’ara som més de 15 treballadors, per tant hem pogut ampliar el catàleg de serveis i en conseqüència el mapa de cobertura.

P. Quines son les tarifes més demandades tant per part dels consumidors particulars com per les empreses?

R: Hi ha de tot, el servici estrella es la fibra òptica, encara que també estem venent moltes línies de telefonia mòbil, en aquesta ultima, les línies de sols cridades, van dirigides més per a les persones majors, paguen 9€ al més i amb això poden permetre’s telefonar tot el que desitgen. Tot depèn de l’usuari, hi ha gent que necessita més internet que cridades, per lo tant paguen una tarifa de 8’9€, però també tenim una oferta per a cridades il·limitades més sis gigues per tan sols 11’90€ , tenim ofertes fins arribar a 50 gigues.

“Actualment estem molt enfocats amb la fibra òptica”

P: És rentable per a l’empresa el fet d’instalar zones de wifi gratis?

R: Aquest servici s’anomena ‘hotspots’ i pensem que té un valor afegit, és un producte més en el catàleg i molts clients com cafeteries, hotels i entitats publiques demanden. Gràcies a açò ens donem més a conèixer ja que es pot fer publicitat tant a la entitat que ens ha contractat, com a nosaltres malgrat que es pot configurar de tal forma que la primera navegació que es faja siga la pagina web d’Air Conect o de la pròpia entitat.

P: Cap la possibilitat de què en un futur l’empresa ofereixca altres serveis com continguts ‘in streaming’ com es l’exemple de Movistar i HBO?

R: Clar que sí. Ací no renunciem a res i tenim moltes ganes de seguir creixent amb més servicis. La nostra missió és fer la vida més feliç als nostres clients.

P: S’esperen nous canvis en quan a la cobertura de la companyia en altres comunitats del país?

R: A curt termini no, però en breu tindrem desenvolupat un nou pla estratègic on abordarem el creixement en altres llocs del país.

P: Fins on vol aplegar Air Conect?

R: Air Conect no te límits. Volem ser un operador de referència que es preocupe per solucionar qualsevol problema de connectivitat que ens demana el client dia a dia, i volem créixer en coneixement tot el que es puga.

Carmen Beneito

- PUBLICITAT -