- PUBLICITAT -

 

Castelló ja té Festers Majors 2019, un any més la sort va elegir Maica López Clar i Ferran Garcia Isern com a Festers Majors.

Maica López Clar i Ferran Garcia Isern

Aquest passat dissabte 27 d’abril de 2019 va tenir lloc la proclamació dels festers i l’elecció dels Festers Majors 2019, va ser una vesprada plena d’emocions per a festeres i festers, familiars i per a tots els castelloners i castelloneres que van assistir a l’acte.

L’esdeveniment va començar a l’Auditori Rex a les 19.30 hores amb la presentació de totes les parelles. Tots i totes van lluir magnífics vestits i van difondre simpatia i humor amb tots els assistents a l’acte, a continuació es va demanar la presència dels Festers Majors 2018 i juntament amb l’Alcalde Òscar Noguera van sol·licitar que aquelles parelles que volgueren presentar-se al sorteig s’alçaren dels sues seients, així ho van fer i van dipositar els seus noms a l’urna, els Festers Majors de 2018 Andrea Balaguer Uberos i Eliseu Pla Alcover van ser els encarregats de traure la bola que elegia Maica López Clar i Ferran García Isern com a Festers Majors 2019.

Una vegada elegits els Festers Majors i presentats tots el Festers 2019, els presentadors Empar García Isern i Josep Alfonso Chorques van convidar Maica i Ferran perquè digueren unes paraules i tots dos es van dirigir al públic de manera concisa però divertida, acabant desitjant a tots que passarem unes bones festes. Sens cap dubte, el 2019 serà un any inoblidable per a tots ells i elles.

PUBLICITAT

Una vegada acabada la proclamació va començar una cercavila que va recórrer diversos carrers de Castelló acompanyats pel grup de músics l’Atrilet i autoritats municipals on estaven l’alcalde Òscar Noguera i regidors de tots el grups, la cercavila va fer una parada al Parc de l’Estació on es va realitzar la tradicional foto, lloc on en les Festes Majors de 2019 es realitzarà un dels actes més importants, la seua presentació a tot el poble de Castelló.

Piqueu ací per a veure i baixar totes les fotos de Joanjo Puertos

La nostra enhorabona a Maica i Ferran per la seua elecció i el desig, tant per a ells com per a les seues festeres i festers perquè gaudisquen d’un any molt especial i inoblidable.

Les mares i pares de les Festeres i Festers 2019

Ajuntament de Castelló

- PUBLICITAT -