PUBLICITAT

 

Continua la desinfecció de carrers de Castelló hui dijous 26 de març de 2020 a les 19.00 h.

L’Ajuntament de Castelló, després d’iniciar dies passats la desinfecció dels interiors dels edificis municipals (Oficines, COM, Ideal, Obrera, … a més a més carrers i espai públics com centres sanitaris, grans supermercats, centres de distribució d’aliments, estacions de transports, parcs, zones de jocs infantils…), continua aplicant el protocol per regular la desinfecció viària com un mitjà més per a fer front a la pandèmia del coronavirus.

L’Ajuntament de Castelló seguint les instruccions del Ministeri de Sanitat, realitzarà hui 26 de març de 2020 a les 19.00 h i es recomana que ningú estiga al carrer, la polvorització de tots els carrers de Castelló mitjançant un mètode humit, aquesta desinfecció es farà amb tractors agrícoles. El protocol incideix en què és el mètode més efectiu per a l’eliminació de residus i matèria orgànica (alhora que s’evita la dispersió del virus).

Aquesta tasca la realitzen empreses de Castelló que desinteressadament posen la seua maquinària al servei del poble i l’Ajuntament es farà càrrec del material, les empreses que intervindran són: Benavent, Coop. del Camp, Javi Llorens, Tudela i Idelfonso. Cal destacar que hui se suma el tractor de Fills de Vicente Climent, que farà la zona dels Polígons El Pla I i II.

PUBLICITAT

Es recomana que es queden a casa, ja que tot el que fem no servirà de res si no seguim les recomanacions de Sanitat.

Continuarem informant!

- PUBLICITAT -