PUBLICITAT

 

Aitana Oliver medalla d’argent en el Campionat Autonòmic de Doma Clàssica de la Comunitat Valenciana.

El cap de setmana del 26 i 27 d’octubre d’enguany va tindre lloc el Campionat Autonòmic de Doma Clàssica de la Comunitat Valenciana. Igual que l’any passat, la castellonera Aitana Oliver Ferrús va participar en aqueta competició en el nivell  Juvenil *0 amb Cañero, un semental PRE (Pura raça Espanyola) amb el qual porta tres anys treballant.

En aquesta ocasió, a diferència de l’edició del passat any, el grau de participació i el nivell dels binomis va ser significativament major.

Després del primer dia de concurs, i després d’aconseguir un 65.376% en una bona ‘repris’ Juvenil 0* Equips, Aitana amb Cañero es van col·locar en segona posició a tan sols un 1% de la primera classificada. El segon dia de concurs amb una repris Juvenil 0* Individual molt regular i exempta de grans errors, Aitana i Cañero es van col·locar en quarta posició, empatada en puntuació amb la tercera, amb un 65.000%.

PUBLICITAT

Després de dos dies de concurs Aitana Oliver Ferrús i Cañero OH es van fer amb la medalla d’ARGENT i per tant amb el subcampionat de la Comunitat Valenciana de Doma Clàssica en la categoria Juvenil 0*.

Aitana Oliver Ferrús forma part de l’equip de Doma Clàssica Equi-L.Beltran (#EquiLBeltran), l’entrenadora d’aquest equip és també castellonenra Loles Beltrán Martí.

Enhorabona a las dues. Bon treball.

- PUBLICITAT -