PUBLICITAT
PUBLICITAT

 

L’Ajuntament de Castelló convoca la ciutadania a una xarrada informativa sobre prevenció i tractament de plagues domèstiques: mosquits, mosca negra i altres vectors per tal de prevenir i informar els veïns i veïnes, la xarrada serà el proper dimecres, 19 de juny de 2019, l’acte es realitzarà a la llar dels Jubilats, a les 19.30h.

La xarrada informativa s’emmarca en el pla d’actuació de la Regidoria de Medi Ambient que, davant l’amenaça que representa aquests vectors (mosquits,mosca negra i altres) per a la població castellonera, ha decidit organitzar una sèrie d’activitats i notícies informatives per tal de mantindre ben informats sobre les mesures de prevenció i control que podem aplicar per tal de minimitzar els efectes de les plagues.

La xarrada serà a càrrec de l’enginyer agrònom José Daniel Carné Agustí especialista en control de plagues de l’empresa “Ecotratamientos y Servicios SL”, encarregada dels treballs per combatre la plaga al poble i al llarg d’aquest acte s’oferirà una visió experta sobre les principals característiques d’aquestes espècies. A banda d’analitzar les principals característiques de les plagues, a la xerrada s’explicarà també els llocs on es crien i es refugien aquest insectes i s’oferiran alguns consells d’actuació als veïns i veïnes per tal que puguen contribuir a minimitzar l’expansió d’aquestes espècies.

Des del consistori castelloner s’insisteix des de ja temps sobre la necessitat de sumar esforços per lluitar contra aquestes espècies.

Ajuntament de Castelló

- PUBLICITAT -