- PUBLICITAT -

 

Diumenge 20 de juny

Projecte Escena Erasmus.

“Les Europes Menudes” és un projecte escènic que arreplega l’esperit nòmada del teatre i de la representació als pobles, amb una participació activa d’estudiants acollits per la Universitat de València dins del programa Erasmus i estudiants locals. L’objectiu final d’aquesta iniciativa és establir un pont de diàleg, convivència i col·laboració entre un grup de joves europeus i la vida social i cultural de cadascú dels municipis que hi visiten, no només per a dinamitzar-la sinó per a oferir una via de possibilitats de creixement a través de la reflexió entorn al paper de la cultura.

Teatre Ideal, 19.30 h. Escena Erasmus. Obra de Teatre: “El viatge impossible”

Sempre hem sentit curiositat per saber què hi havia més enllà de les muntanyes, de la mar, de les estreles. Hem construït la nostra història a base de viatges.

L’Europa que habitem és filla dels moviment dels antics pobladors, de les rutes dels exploradors, dels investigadors, dels emissaris, dels viatges dels soldats a les guerres, dels viatges dels pelegrins i dels estudiants que des del S. X han caminat pel continent per a ampliar els seus coneixements. Al Teatre Ideal.

PUBLICITAT

Entrada gratuïta.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací