- PUBLICITAT -

CN | Aida

En una emocionant final de la ‘Manco Safor’, celebrada a Bellreguard, la parella formada per Ivàn i el castelloner Murcianet, es van alçar com els indisputables guanyadors enfrontant-se a un trio formidable: Salelles, Canari i Raül.

L’inici de la partida va semblar prometedor per al trio oponent, que va aconseguir un avantatge inicial de 0-5, posant pressió sobre la parella Ivàn i Murcianet. Però, no van abaixar els braços i van respondre amb determinació.

A mesura que la partida avançava, la dinàmica va canviar dràsticament a favor de la parella Ivàn i Murcianet. Mostrant un joc impecable i una sincronització perfecta, van aconseguir guanyar cinc jocs consecutius, superant al trio amb un resultat final de 25-5.

PUBLICITAT

Aquesta victòria no només destaca l’habilitat i destresa de la parella, sinó que també consolida el seu estatus com a jugadors imparables en el món del raspall. Murcianet, amb les seues arreplegades brillants, i Ivàn, amb la seua precisió mil·limètrica, continuen demostrant que són una força a tenir en compte en aquest esport tradicional valencià.

Murcianet

La comunitat castellonera celebra aquest triomf, i espera amb expectació els pròxims enfrontaments, confiant que el nostre Murcianet continuaran portant en alt el nom de Castelló a la càtedra del raspall.

Enhorabona, Adria (Murcianet)

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací