- PUBLICITAT -

Amb una participació reduïda, però molt entusiasta!

CN | Aida

El passat dissabte 4 de maig, una xicoteta part de la comunitat de Castelló es va reunir al Parc de l’Estació per participar en una iniciativa d’impacte mediambiental: “Esborrem la nostra petjada”. Amb l’objectiu de conscienciar sobre el problema dels residus i promoure accions concretes per minimitzar el nostre impacte ambiental, l’esdeveniment va oferir una vesprada plena de reflexions i acció.

Reflexió i Acció

La trobada va començar amb una breu reflexió sobre la importància de la gestió responsable dels residus, les conseqüències del fem a la natura i el nostre impacte amb les eleccions diàries. A continuació, els participants van poder posar a prova els seus coneixements en un joc digital interactiu, utilitzant l’aplicació Kahoot, amb premis per als més atents.

PUBLICITAT

Recollida Semiurbana

Després de la part teòrica, va tenir lloc una recollida semiurbana al circuit establert, que va abastar el parc de l’Estació, cami Sant Joanet, via de servei Sant Joanet-Senyera i camí del cementiri. Amb guants i pinces en mà, els participants van retirar i depositar amb borses separades els residus trobats en aquests espais semiurbans, contribuint a millorar el seu entorn.

Resultats i Conclusions

Amb una participació reduïda, però molt entusiasta, l’esdeveniment va ser un èxit, amb un total de 25 quilos de fem recollits. A més de l’acció pràctica, “Esborrem la nostra petjada” va proporcionar una oportunitat per reflexionar sobre l’impacte de les nostres accions en el medi ambient i la importància de reduir la producció de residus.

Continuant el Moviment

La iniciativa ha deixat una empremta duradora, reforçant la consciència ambiental i inspirant a la comunitat a prendre accions positives. Amb el lema #MENYSÉSMÉS, es promou un canvi cap al decreixement i la producció de residus mínims. Cada acció compta en el camí cap a un futur més sostenible per a tots.

Ací baix àlbum de fotos d’Imma Garcia i Joanjo Puertos.

Castebrota ‘Esborrem la nostra petjada’ 2024 - Parc de l'Estacio_85

Amb la mirada posada en l’educació i la participació activa

Castebrota han introduït una proposta innovadora. Aquesta iniciativa ofereix una experiència enriquidora amb un Kahoot preparat per la nostra companya de Cati. Aquesta activitat digital, presentada amb entusiasme, permetrà als assistents posar a prova els seus coneixements sobre temes mediambientals de manera interactiva i divertida. Mitjançant dispositius mòbils o portàtils, els participants podran connectar-se al Kahoot i competir en un joc de preguntes i respostes, demostrant la seua comprensió dels temes. Aquesta proposta representa una nova etapa en la manera d’abordar la sensibilització ambiental a la comunitat de castellonera, reforçant la idea que l’aprenentatge sobre sostenibilitat pot ser dinàmic i atractiu, i promovent la interacció entre els assistents per fomentar la col·laboració i el compromís amb la causa ambiental. No us la perdeu!!!

Piqueu damunt de la imatge per a participar!!!

Preguntes del joc

- PUBLICITAT -

Un comentari

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací