- PUBLICITAT -

CN | Aida | Galeria de fotos Joanjo Puertos

Ahir a la vesprada, Castelló es va omplir d’emoció i esperit festiu amb la proclamació dels Festers Majors i Festers 2024, un esdeveniment carregat d’emoció i il·lusió.

L’Auditori REX va ser l’escenari d’aquest primer acte oficial de les festes, que va donar el tret d’eixida a una celebració plena de color, música i tradició.

L’acte, presentat amb gran soltesa i professionalitat per Berta Tomás Penades, va comptar amb la presència destacada de l’alcaldessa Horte Gómez Llàcer i del regidor de Cultura Festiva, Xavier Tortosa Penadés, que van donar el seu suport i participació en aquesta celebració tan esperada.

PUBLICITAT
Berta Tomás Penades

Xavi, regidor de Cultura Festiva, va dirigir unes paraules als assistents, destacant la importància de les festes per al poble i la seua gent. Després, va arribar el moment més esperat: la presentació dels Festers i Festeres de 2024, que representaran amb honor i compromís el poble de Castelló en aquestes celebracions.

Xavi, regidor de Cultura Festiva

Ainhoa Mañez Jiménez, Ainhoa Lorente Izquierdo, Laia Gil Beltran, Juan Gallego Penalva, Ainhoa Escalera Vayà, Vicent Climent Garrido, Adriana Vallés Soler, Alexandre Soler Lamata, Gema Chordà Candel, Marc Amat Benavent, Marta Alandes Donaire, Hugo Puertos Pérez, Paloma Caballero Donet, Joan Sala Talens, Aitana Oliver Ferrús, Oliver Xavier Dinca, Alba Ramos González, Àlex Codina López, Aida Pla Alcover, Marc Muñoz Fombuena, Sara Ribes Murillo, Isabel Ribes Murillo, Paola Clar Acevedo, Noé Escribano Pla, Paula Martínez López, Javier Roig Perucho, Samira Lefsiouen Tormo i Josep Sala Talens són els noms que es van pronunciar amb orgull, representant la diversitat i l’esperit de les festes de Castelló.

Desam i Pau, Festers Majors de 2023, van ser cridats a l’escenari, abans de traure una bola de les nou depositades, es dirigien al nombrós públic assistent. Amb paraules de gratitud i emoció, van recordar la seua pròpia experiència com a Festers Majors, transmetent un missatge d’unitat i compromís amb la celebració de les festes de Castelló.

I per fi va arribar el moment decisiu, l’expectació va créixer quan Berta, amb el seu carisma característic, va convidar les parelles aspirants a Festers Majors 2024 a acudir a la taula central de l’escenari. Amb un ritual ple de significat, els participants van escriure els seus noms en xicotets papers, que després es van posar a les boles i van ser dipositats dins de l’urna de cristall.

Era ja el moment del sorteig crucial, amb el suspens al seu punt àlgid, nou boles van ser introduïdes dins de l’urna, representant les esperances i els somnis de les parelles participants. Amb els nervis a flor de pell, Desam i Pau van prendre la responsabilitat de treure una bola a l’atzar, determinat el destí dels pròxims Festers Majors.

En l’atmosfera vibrava d’expectació i l’emoció quan la sort va decidir, i la bola amb els noms d’Aida Pla Alcover i Marc Muñoz Fombuena va ser extreta, un clamor d’alegria va omplir l’auditori. Els Festers i Festeres, el públic i tots els assistents, es van unir en un aplaudiment entusiasta per celebrar els nous Festers Major 2024.

Amb la proclamació com a Festers Majors, Aida i Marc van contagiar a totes i a tots la seua alegria, quan l’emoció es va permetre, van prendre la paraula, expressant la seua gratitud i compromís amb la responsabilitat que se’ls acabava de confiar. Amb la seua emoció palpable i el suport de tota la comunitat, van prometre representar amb dignitat i passió les festes de Castelló.

L’acte va culminar amb un missatge d’agraïment de l’alcaldessa, Horte Gómez Llàcer, i una foto memorable de tots els Festers Majors i Festers de 2024.

Alcaldessa, Horte Gómez Llàcer

Castelló Notícies va capturar aquests moments únics, fent un grapat de fotos dels instants més destacats. Felicitem Aida i Marc, i desitgem unes festes plenes de diversió i alegria per a tots els Festers i Festers de Castelló.

Ací baix podeu veure les fotos de Joanjo Puertos i picant ací accedir al Flickr.

Proclamació dels Festers Majors i Festers 2024_116

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací