- PUBLICITAT -

CN | Aida

La col·laboració entre l’Associació d’Hostaleria de Castelló i l’Ajuntament ha arribat a un nou acord destinat a enfortir els llaços entre el sector de l’hostaleria i les institucions locals. Aquest pacte té com a objectiu principal formar part de la preparació dels actes oficials de l’Ajuntament, especialment en allò relacionat amb la promoció i degustació dels vins d’honor de la institució.

Fotos: Associació d’Hostaleria de Castelló

La primera ocasió en què aquesta col·laboració va veure la llum va ser dissabte passat, durant la preparació del vi d’honor dels festers i festeres del 2024. Aquest esdeveniment va servir com a plataforma inicial per demostrar el compromís de l’Associació d’Hostaleria amb els esdeveniments locals i el seu interés per contribuir al desenvolupament cultural i social de Castelló.

Segons ha informat l’Associació d’Hostaleria de Castelló a Castelló Notícies, l’AHC continua dient que aquest acord representa una oportunitat única per a promoure la gastronomia local, alhora que es consolida la relació entre el sector de l’hostaleria i les institucions públiques. Aquesta aliança estratègica pretén reforçar la presència del sector d’hostalers en els esdeveniments oficials del poble.

PUBLICITAT

Associació d’Hostaleria de Castelló

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací