- PUBLICITAT -

CN | Aida | Àlbum fotos Joanjo Puertos

El passat diumenge 5 de maig, l’Auditori Rex va acollir un esdeveniment musical emotiu i ple de música, protagonitzat per la Banda Jove de la Societat Musical Lira Castellonera. El concert, dedicat especialment a totes les mares de Castelló, va captivar l’atenció del públic i va demostrar un salt qualitatiu destacable en comparació amb les actuacions anteriors.

Amb la direcció del seu director titular, Víctor Gómez Monterde, la Banda Jove va oferir un programa musical acuradament seleccionat, amb obres triades pels mateixos músics, que van omplir l’auditori d’emoció i talent.

Víctor Gómez Monterde

El concert va incloure una àmplia varietat d’obres, des de la vibrant “Cambridge Overture” de Anne Mcginty fins al pasdoble festiu “A Peque” d’Azael Tormo. Destaquen les interpretacions dels solistes, com la clarinetista Edurne Vidal Benavent amb “Pepito Grillo” de Ferrer Ferran, la saxofonista Anna Amat Estarlich amb “Baghira” del mateix compositor, i la flautista Yaiza Barahona Ortiz amb “Adagietto para Flauta” de Ted Huggens.

PUBLICITAT
Edurne Vidal Benavent
Anna Amat Estarlich
Yaiza Barahona Ortiz

La Banda Jove, que constitueix una etapa fonamental en la formació dels músics de la Societat Musical Lira Castellonera, va demostrar un alt nivell de compromís i habilitat musical, mostrant el seu creixement i evolució continuat com a agrupació.

En aquesta ocasió, l’actuació va ser especialment significativa per la dedicatòria a les mares i les famílies dels membres de la banda, reconeixent el suport incondicional que ofereixen en el desenvolupament de la passió musical dels seus fills i filles.

Amb aquest concert, la Banda Jove va captar l’esperit del Dia de la Mare i va oferir un emocionant homenatge a totes les mares de Castelló, així com una experiència musical inoblidable per als assistents.

Castelló Notícies va estar allí i va recollir de la mà de Joanjo Puertos un grapat d’imatges, que ací baix o picant ací podeu veure.

Concert Banda Jove - Dia de la Mare - 2024_9

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací