PUBLICITAT
PUBLICITAT

 

FotoDenúncia

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN


Imatges rebudes durant el mes d’agost de 2019 per ordre anvers a l’arribada.


.- Festa de la paella i al lloc habilitat per a les taules han aparcat cotxes, a més d’estar entrant i eixint cotxes pel mig de les cadires i xiquets i xiquetes…

 


.- Es repeteix la història!!!


.- Fotos fetes el passat 20 d’Agost de 2019 a les 11.40h al carrer Alacant, exactament a la placeta que hi ha a l’encreuament amb el carrer del Mar.

És habitual que a aquesta plaça es posen a les nits un grup de joves amb les seues motos, que a banda de fer molt de soroll a la matinada, amb les motos i cridant, deixen una gran quantitat de brutícia al terra, als solars i a la placeta.

El respecte i la convivència és cosa de tots i de totes!!!


.- Antiga discoteca V. estat d’abandó total durant anys i refugi de gats alimentats de manera poc sanitària per certes persones!!!


.-Espill per a netejar o canviar, no sé si és brut o deteriorat!!!


.- El nostre col·laborador ens comenta “aquesta foto denúncia, sé que no és lo típic, i que la Policia Local esta contínuament controlant per l’Avinguda per la proximitat de l’escola, però també és una situació prou incívica, aquest cotxe porta 3 dies aparcat al pas de vianants, apart del perill que suposa per a carros o persones majors ja que damunt de reduir l’espai resta visibilitat al que ve conduint, en estos 3 dies no l’ha multat la policia, crec que seria bo denunciar això per ací per a conscienciar la gent, ja que esta fent-se campanya contra l’excés de velocitat, caldria fer alguna també de conscienciar el respecte als vianants”.


.- Continuem rebent foto denúncies de deixar residus on no toquen, recordem als que feu estes coses que si ho porteu a l’ecoparc tindreu descomptes en el rebut de la ‘basura’!!!


.- El perruquer ja ha arribat…


.- Algun perruquer per Castelló per a tallar-li el pèl al mestre Fayos.


.- Aquesta planta continua donant imatges curioses… ja dubten que siga la planta… igual som les persones les que fem aquestes coses…


.- Continuem rebent fotos del mal ús que fem a l’hora de tirar els nostres residus, aquestes són de distints usuaris de Castelló Notícies, esperem anar a poc a poc conscienciant la gent i demanem a l’Ajuntament que facilite als castelloners i castelloneres que els contenidors estiguen als llocs necessaris, la quantitat justa i a punt de poder rebre residus!!!

 


Agraïm a tots els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Redacció CN

- PUBLICITAT -