- INFORMACIÓ -

 

El proper divendres 6 de setembre de 2019 se sabrà l’obra guanyadora del Premi Soler i Estruch i de la totalitat del Certamen Literari Castellum Ripae, convocat per l’Ajuntament de Castelló.

PUBLICITAT

Serà durant un Sopar literari a la Plaça de l’Ermita de Castelló (Per saber l’ubicació clica ací). Conduirà l’acte Amàlia Garrigós i estarà amenitzat pel grup Cafè de Fel. El sopar comença a les 21,30 h.

Cafè de Fel

Es poden adquirir tiquets per al sopar a 17,50€. Més informació i reserves al número 96 245 14 33 i a la Biblioteca Pública Municipal “Joan Fuster” en horari de 10.00 a 13.00 h i de 17.00 a 20.30 h., els dies 2, 3 i 4 de setembre.

El Certamen literari Castellum Ripae està format pel premi de poesia infantil “Ausiàs March” (dirigit a alumnes de primària del poble) i el Premi Soler i Estruch.

Al premi Soler i Estruch s’han presentat 35 originals i  el/la guanyador/a rebrà 2.500 euros subjectes a la retenció d’IRPF corresponent i veurà publicada l’obra premiada a càrrec d’Edicions del Bullent.

Sopar de lliurament del Premi Soler i Estruch 2018

L’any passat va guanyar l’obra “Un bri d’esperança” d’Agustí Colomer, ha estat publicada per Edicions del Bullent. Es tracta  d’una xiqueta plena de vitalitat, malgrat la malaltia que pateix, esdevé una metàfora de l’entusiasme i la fragilitat amb què uns jóvens preparen una representació de teatre en valencià en plena dictadura franquista.

Ficció i realitat es barregen en un argument, amb Francesc de Paula Burguera i Joan Fuster com a protagonistes, que ens permet copsar que no hi i ha mur prou fort que no es bade si hi fiquem un bri d’esperança.

Sopar de lliurament del Premi Soler i Estruch 2018

Altres guanyadors són Set Pecats, de Carles CastellLa llum de les estrelles mortes, de Josep Manel VidalVestida de lluna, d’Elvira CambrilsTot interior, d’Enric CampsPell de gat, de Ma. Victòria LovainaHumors agres, de Sico FonsEfectes secundaris, de Jovi Lozano-Seser o El vol de les papallones, de Maurici Belmonte.

Cartell

 

Redacció CN

- PUBLICITAT -