- INFORMACIÓ -

 

PUBLICITAT

A aquesta alçada de l’estiu jo ja he perdut el compte de les onades de calor que ens està ‘regalant’ l’oratge enguany.

Pense que és la tercera, però entre pics de calor tampoc hem notat un descens de les temperatures massa efectiu perquè potser no pugen tant les temperatures, però coincidint amb el descens tèrmic sempre tenim un augment de la humitat i de la sensació de basca.

El dia comença amb un avís d’Aemet per altes temperatures que afecta la major part de la meitat sud del País Valencià. La qual cosa no vol dir que a Castelló no farà calor… però no serà tan extrem

Ambient bascós i núvols baixos en començar el dia sobretot arran de costa i possibilitat de tronades a l’interior-nord de vesprada, i temperatures enfilant-se fins al 35-37 graus en la costa central i al nord d’Alacant i apropant-se als 40 on Aemet a donat avisos per altes temperatures.

I demà encara farà més calor, sobretot al centre del País Valencià on fins a migdia o primera hora de la vesprada pot deixar-se sentir un poc el ponent. També pense que de vesprada l’abast de les tronades abraçarà més territori i podran ser més intenses.

Les temperatures pujaran un parell de graus a les comarques més centrals, tant de l’interior com a la costa. A la resta farà tanta calor com hui.

La recta final de la setmana no serà molt diferent perquè les temperatures porten compte de mantenir-les altes tota la setmana i també persistirà el risc de tempesta després d’un matí calorós i bascós.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací