- PUBLICITAT -

 

El pròxim divendres 16 de juny el Grup d’Intervenció Comunitària de Castelló-La Fundació vos convida a la presentació del darrer llibre d’Urbà Lozano: D’un silenci antic i molt llarg.

L’autor mateix, que va obtindre el Premi de Narrativa Antoni Bru d’Elx amb esta novel·la, ens motivarà a la seua lectura. L’obra ha estat editada per Edicions Bromera.

Si vos interessa conéixer com va impactar la Guerra Civil en els habitants de la nostra terra, heu de llegir esta novel·la històrica que l’escriptor alginetí situa al seu poble.

PUBLICITAT

D’un silenci antic i molt llarg és la crònica de dos nissagues d’Alginet durant el segle XX. D’una banda, la família de Sabin, procedent del País Basc, que arriba com a cap de secció de la fàbrica d’armes del bàndol republicà establida al poble. De l’altra, la de Santiago, un seminarista obligat a fugir per por a les represàlies. Dos trames argumentals que s’aniran descabdellant i entrecreuant amb el rerefons d’un enfrontament bèl·lic que va afectar els qui el van viure, però també els descendents, fins a la quarta generació.

Urbà Lozano, professor de Valencià en ensenyament secundari, és un dels escriptors contemporanis més sòlids de la nostra terra. Ha obtingut diversos premis literaris: Ciutat de València, Ciutat d’Alzira, Enric Valor, etc. El seu amic Tobies Grimaltos ens el presentarà amb més detall el pròxim divendres.

Vos esperem al segon pis de l’Obrera de Castelló a les 19.30 h. Allí podreu adquirir un exemplar de la novel·la.

- PUBLICITAT -