- PUBLICITAT -

CN | Aida

El pròxim divendres 9 de febrer a les 19.00 h, l’Inmavi al carrer Salvador Gil, 15 de Castelló (Ribera Alta) serà l’escenari de la presentació del llibre col·lectiu ‘Aproximacions a l’esperit del temps’, publicat per la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació.

El llibre, coordinat per Gustau Muñoz, assagista i editor, aborda temes rellevants de l’actualitat com la democràcia, la crisi ecològica, el paper d’Europa i la revolució feminista. Entre els onze autors destaca la participació del castelloner Tobies Grimaltos, catedràtic de Filosofia de la Universitat de València, que ha contribuït amb les seues reflexions.

Inmavi

A l’esdeveniment intervindran Gustau Muñoz, Tobies Grimaltos i Vicent Flor, director de la Institució Alfons el Magnànim. Serà una oportunitat única per explorar a fons les perspectives i anàlisis dels autors sobre qüestions fonamentals de l’actualitat, tot fent d’aquest llibre una obra de referència en el panorama literari i de pensament contemporani.

PUBLICITAT
- PUBLICITAT -