- PUBLICITAT -

El Grup d’Intervenció Comunitària – Associació Cultural, organitza la I Jornada Local d’Història i Patrimoni

CN | Aida

Castelló (la Ribera Alta), 15 de juny de 2024 — Aquest cap de setmana, Castelló esta convertin-se en el centre de debat i difusió històrica amb la celebració de la I Jornada Local d’Història. Aquest esdeveniment, organitzat pel Grup d’Intervenció Comunitària – Associació Cultural i amb la col·laboració de la regidoria de Cultura, té lloc al Magatzem de Gil (la Inmavi), situda al carrer de Salvador Gil 15, i comptarà amb una sèrie de ponències i activitats que exploraran diversos aspectes de la història local.

Programació de la jornada de hui dissabte

Dissabte, 15 de juny

  • 9.30 h: Comunicació de F. Xavier Martí Juan sobre “Els Pérez i altres metges d’època contemporània a Castelló“.
  • 9.45 h: Comunicació del doctor Rubén Galera Hernández sobre “El doctor Ricardo Uríos Cutayar, un metge desconfiat a Castelló en 1876“.
  • 10.30 h: Visita guiada a càrrec de Xavier Martí. El fil conductor serà la taronja i l’arquitectura, començant al magatzem de Gil, continuant pel col·legi-asil de Sant Doménec i acabant al parc de l’Estació, visitant els magatzems de taronja.

Una oportunitat per redescobrir la Història Local

La I Jornada Local d’Història de Castelló ofereix una excel·lent oportunitat per als residents i visitants del poble per aprofundir en el coneixement de la història local i comarcal. Amb una combinació de ponències acadèmiques, presentacions de llibres i visites guiades, aquest esdeveniment promet ser una cita ineludible per als amants de la història i la cultura.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací