- PUBLICITAT -

 

Escola de Pàdel i Tennis – Juvenil i Adults : al llarg de la temporada al voltant de 100 alumnes de totes les edats han passat per l’escola de tennis/padel.

La secció de pàdel està en l’alça i esperem consolidar l’escola de padel juvenil ja que aquesta temporada s’ha creat un grup.

L’escola de tennis la formen els més menuts a partir dels 4 anys (mini-tennis), iniciació (el grup més numeros), competició (diferents categories i nivells) i adults.

PUBLICITAT

Competició: 

Maragda Satorres Penalva campiona del Circuit Urban Tennis i del torneig federat Tecnifibre (Alzira), Marc Reig Estrada campió Urban Tenis (Ontinyent), Victor Escalera Murillo classifica al  Campionat de la Comunitat entre els millors alevins, participa en el Rafa Nadal Tour i Màsters del Champions Bowl (Circuit Nacional). Andreu Satorres Penalva i Cesc Pons Martí participen en numerosos torneigos federats. Sara Ceuca participa en Urban Tenis Carlet.

Alumnes del Mini-tennis participen el dos proves del Circuit Urban Tennis on destaquem a Pablo Micó Ferrus que va ser primer classificat (Ontinyent i Carlet) i Luca Izquierdo Sabater (primer classificat en Carlet).

Lola Ochoa Ribes, la  4 vegades paraolimpica espanyola ha participat en numerosos torneigos internacionals ( Turquia, Austria, Croacia, TRAM Barcelona), ha sigut finalista en Austria i Croacia, actualment ocupa la posició 39 en el ranquing mundial.

En el mes de juny ens va visitar l’alumnat de l’Institut Vicente Gandia, concretament del Cicle Formatiu “Atenció a persones en situació de dependencia”. Va ser una visita molt interessant i esperem seguir col·laborant en el futur.

Campus de Nadal, Campus de Pasqua i Campus d’Estiu

Els períodes de vacances escolars son plens d’activitats en el nostre Club. Els nostres alumnes fan les activitats tan variades com padel, tennis taula, bàdminton, excursions, tennis, manualitats, esports d’equip, “dia sobre rodes” i moltes més.

Campionat Social

60 participants en diferents categories i modalitats ( tennis individual femení i masculí, dobles, mixte i padel femení, masculí i mixte).

En aquest Campionat pot participar tothom, socis i no socis del Club i és una ocasió ideal per conèixer a gent nova i competir.

Jornades de Tennis de Primària és un projecte pedagògic-esportiu l’objectiu del qual és fer possible que tot l’alumnat del tercer curs de Primària conega de primera mà i practique, almenys una vegada a la seua vida, els esports de raqueta com el Tennis, el Pàdel, el Frontó, el Bàdminton i el Tennis-taula.

Aquest curs  20-21 han participat  5 Centres Educatius, dins del seu horari lectiu, amb un total de 117 alumnes, repartits en 5 jornades. A diferencia de l’edició anterior, on participaren uns 90 alumnes de 4 centres  en una sola “macro-jornada”.
Centres:

CEIP Severí Torres (Castelló), CEIP 9 d’Octubre (Senyera), Col·legi Hernandez (Castelló), CEIP Sant Joanet (Sant Joanet), Colegio Santo Domingo (Castelló).

Organització del Circuit de MADEL. Continuem recolzant el nostre esport autòcton aportant a la dinamització i organització de la prova.

Aquest any molts socis del nostre Club han participat per primera vegada i la valoració ha sigut molt positiva.

Club de Tennis Castellonense

- PUBLICITAT -