- PUBLICITAT -

 

Durant els darrers mesos es varen convocar diversos Consells Municipals de Festes per tractar i decidir com programar les Festes Majors i de Moros i Cristians.

El punt més important era decidir a quines dates es programarien les festes ja que hi havia diverses possibilitats damunt la taula; els membres del Consell (JLF, AFMIC, Festers i Festeres i Festers de Santa Bàrbara) i els representants de l’Ajuntament traslladaren les seues opinions al respecte. Finalment es va arribar al consens de celebrar les Festes Majors a les dates tradicionals, és a dir, la penúltima setmana del mes d’agost.

PUBLICITAT

Per altra part, també es va decidir que, a l’igual que l’any passat, no hi hauran càrrecs representatius de la festa, aquests seran assignats a les persones que els pertocava l’any passat, ja que no cal a dir que aquest any tampoc tindrem unes festes com les que hauríem desitjat; per tant, alguns actes com puguen ser la presentació de les Festeres i Festers, les ambaixades o l’entrada de Moros i Cristians no es celebraran per aquest fet, encara que la situació sanitària ho permeta.

El Consell va ser unànime a l’hora de prendre una decisió respecte als actes, celebracions, encontres, etc que es podran realitzar a les Festes Majors: sols es faran aquells actes que la situació sanitària permeta i amb la programació dels quals ens trobem immersos en aquests moments.

Per últim, volem desitjar-vos que gaudiu les festes de la millor manera possible, amb els vostres amics i familiars amb alegria i diversió però també amb responsabilitat, respecte i solidaritat; tot esperant el proper any 2022 tindre unes festes plenes de música, correfoc, orquestres, paelles… Allò que totes i tots anhelem tant.

Castelló, a 7 de juliol de 2021

- PUBLICITAT -