- PUBLICITAT -

 

Salva Juarez Garrido, va nàixer el 30.01.2007 i des de menut li ha agradat molt el futbol, en aquests últims dies ha començat a complir un dels seus somnis, jugar i aprendre en un equip de 1a divisió, aquest equip que ha confiat en ell no és altre que el Llevant, gran equip de València.

Salva és veí de Castelló i va iniciar la seua primera etapa al futbol en l’UD Castellonense amb la categoria de querubins, eren els seus entrenadors Josep Alfonso i Edu ‘Miler’.

Després va passar a prebenjamí, el primer any va estar a les ordres de Perales i el 2n any amb Joaquim Grau, amb Joaquim va passar a benjamí de 1r any, en aquesta etapa van ser els seus coordinadors ‘Tito’ i José.

Va arribar el moment d’eixir fora de Castelló per a continuar creixent, i va pegar el bot a l’UD Alzira en la categoria de benjamí de 2n any i aleví de 1r any, els seus entrenadors van ser Vicent Dolz, porter de l’UD Alzira i Vicent Dolz, pare i membre de la directiva.

En la seua etapa per infantil de 1r any preferent va estar a les ordres de Ricart, entrenador de la UD Alzira.

PUBLICITAT

Aquesta temporada passada, Salva va decidir per la lliga 2020/2021, jugar amb la Ciutat de Xàtiva, a part que el cos tècnic format per Joaquim Grau, entrenador, Hèctor Caldes, preparador físic i Iñaki Rodrigues, coordinador futbol 11, era més del seu gust també li donava molta més confiança. En aquesta etapa el seu equip queda 3r classificat de la lliga autonòmica infantil, sent un dels jugadors més destacats.

Acabada la temporada passada diversos equips referents de 1a divisió van mostrar el seu interès perquè Salva jugara amb ells, al final van elegir el Llevant, un gran club Valencià, amb un dels planters millors d’Espanya, el Llevant va fer una gran aposta per Salva i ell i tota la seua família estan molt agraïts.

Els seus pares, des d’ací, volen donar les gràcies a tots els entrenadors i clubs abans mencionats, per creure en Salva, ja que gràcies a ells li han ensenyat els valors i disciplina del que més li agrada fer a Salva, que és jugar a futbol.

Enhorabona, Salva i endavant!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací