- PUBLICITAT -

CN | Aida

Aquest pròxim diumenge, 17 de desembre, els amants del tennis i els que vulguen experimentar una jornada esportiva diferent tenen una oportunitat única. El Club de Tennis Castellonense ha organitzat l’activitat gratuïta “Tennis al Parc”, una iniciativa que combina l’esport i la diversió en el magnífic entorn del Parc de l’Estació.

L’esdeveniment, que es desenvoluparà de 10.00 a 13.30 h, promet una experiència lúdica-esportiva per a totes les edats i nivells d’habilitat. És una oportunitat ideal per als principiants que volen provar el tennis per primera vegada o per als aficionats experimentats que desitgen millorar les seues habilitats en un ambient relaxat i amigable.

Els primers 25 participants a “Tennis al Parc” rebran un obsequi especial del Club de Tennis Castellonense, afegint un toc d’emoció addicional a aquesta jornada esportiva. A més, l’activitat també inclourà breus sessions d’instrucció per part de professionals qualificats del Club, que estaran disponibles per oferir consells i compartir la seua passió pel tennis amb tots els assistents.

PUBLICITAT

El Parc de l’Estació proporcionarà el marc perfecte per a aquest esdeveniment, amb els seus espais verds i instal·lacions per a una jornada esportiva memorable.

El Club de Tennis Castellonense convida a tota la ciutadania a participar en “Tennis al Parc” i gaudir d’una jornada d’esport, diversió i camaraderia. Aprofiteu aquesta oportunitat per a connectar amb altres entusiastes del tennis i descobrir tot el que aquest esport apassionant té per oferir.

- PUBLICITAT -