- PUBLICITAT -

 

Després d’ajornar les activitats programades per al dissabte 13 d’agost per celebrar el 50é aniversari de la festa de moros i cristians, va ser el diumenge 14 d’agost quan l’oratge va permetre commemorar l’efemèride i recordar a tota aquella gent que ha format part de manera activa en la festa.

PUBLICITAT

Les activitats de la celebració van començar sobre les 19.30 h amb un ‘tardeo’ a la plaça de l’Om. Eren sobre les 22.15 h quan va començar a organitzar-se la cercavila que va eixir de la plaça de l’Om i tots els participants del ‘tardeo’ es van traslladar al parc de l’Estació on va tindre lloc l’acte d’homenatge al 50é aniversari de la festa de moros i cristians a Castelló.

A continuació la música va ser la protagonista, i un nombrós nombre de músics va omplir l’escenari del parc per a interpretar dues marxes, una mora i altra cristiana.

En acabar l’homenatge, es va disparar un castell de focs artificials i a continuació es va realitzar un vi d’honor a l’exterior de la cambra agrària, dins de la mateixa es trobava l’exposició amb una mostra de fotografies, indumentària, estendards, banderoles, trabucs, espases i altre tipus de material propi de la festa que els moros i cristians de Castelló han anat mostrant pels carrers al llarg dels anys, des del 1972 fins a l’actualitat. Totes les comparses que han participat en la festa, tant les que estan en actiu com les desaparegudes.

Ací baix podeu veure unes quantes fotos d’esdeveniment, picant damunt dels noms podeu accedir als àlbums de fotos complets realitzats per Valerià Benetó i Joanjo Puertos.

| GALERIA | Homenatge 50 aniversari Moros i Cristians

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -