- PUBLICITAT -

 

CN | Aida

El diumenge 20 d’agost, Castelló es vestirà de festa i tradició amb la celebració de l’Entrada de Moros i Cristians. A les 19.30 h, el poble de Castelló serà testimoni d’una desfilada plena de colors i emocionat que recorrerà l’itinerari tradicional, des de la plaça de l’Ermita fins a l’encreuament del carrer de la Lira Castellonera amb el carrer d’Argentina.

L’ordre de desfilada tindrà primer el Bàndol Cristià, amb les comparses del Castellet, Contrabandistes, Conqueridors i Roders, amb aquesta última com a Capitania. Seguidament, el Bàndol Moro amb els Almoràvits, Almohades, Alfàrabes i Califes-Tuaregs, culminant amb la Sultania.

PUBLICITAT

Aquells que volien tenir una vista privilegiada de l’entrada podien fer una reserva de cadira. No obstant això, l’Associació de Festes de Moros i Cristians de Castelló (AFMiC) ha remarcat que només seran vàlides les reserves gestionades a través dels seus llistats oficials. Es permet un màxim de 5 cadires per persona.

Una vegada confirmada la reserva, els tiquets per les cadires es podran recollir el mateix diumenge 20 d’agost, de 10.00 a 13.00 h i de 18.00 a 20.30 h en sis punts estratègics del poble:

Carrer de Cervantes a l’altura de la cantonada del carrer Santa Bàrbara.
Dos punts al carrer del Pedró.
Carrer de Ramón y Cajal.
Plaça de l’Om.
Plaça de l’Església.

Amb aquesta organització meticulosa, Castelló busca garantir que la ciutadania i els visitants puguen gaudir de l’Entrada de Moros i Cristians amb la millor vista possible. Prepara’t per a viure la màgia de la festa en primera fila!

- PUBLICITAT -