- PUBLICITAT -

 

L’equip de govern del poble al capdavant Compromís i Esquerra Unida ens va fer arribar la possibilitat de fer-nos les proves serològiques de la Covid-19 a traves de la mútua de l’Ajuntament a totes i tots els regidors/res de la corporació municipal a un cost de 63 euros per cada test, pagades per les arques municipals.

Les regidores del PSPV-PSOE rebutgen eixe oferiment d’immediat. Exposem les nostres raons:

1) Ser regidor/a no et dona cap PRIVILEGI front el veïnat i menys en plena pandèmia.

2) Les autoritats competents en sanitat NO RECOMANEN la realització de tests massius per a no col·lapsar el sistema de salut públic i el sistema sanitari no tenia tests suficients per a cobrir les necessitats bàsiques, incloent les residències.

3) És important recordar que el Ministeri de Sanitat té establert un protocol perquè aquelles persones amb símptomes, de manera que puguen tindre accés a la prova PCR a través de l’Atenció Primària.

4) Serà, per tant, el seu metge de capcalera qui determinarà si cal fer-se la prova o no.

PUBLICITAT

5) Els tests massius generen una falsa seguretat en la ciutadania i més en un moment en què estem veient que els rebrots estan sent constants.

6) En el pie del 21/05/20  el PP va presentar una moció en la qual demana el test massiu per a tot el veïnat del poble. Amb coherència i reiterant allò explicat anteriorment, el PSPV-PSOE també va votar en contra.

Socialistes de Castelló

- PUBLICITAT -